Дейзи 4 Декември 2011 #1 Тези дни завърших един гоблен и реших да отворя моя тема в този раздел.Благодаря на Любов Ющук за схемата-преди доста време я свалих от нейният сайт и съм много доволна от резултата.
Тези дни завърших един гоблен и реших да отворя моя тема в този раздел.Благодаря на Любов Ющук за схемата-преди доста време я свалих от нейният сайт и съм много доволна от резултата.
Дейзи 4 Декември 2011 #2 А това са други мои неща -повечето са подарени вече Имам още няколко започнати и искрено се надявам по скоро да ги завърша...
А това са други мои неща -повечето са подарени вече Имам още няколко започнати и искрено се надявам по скоро да ги завърша...
elena699 Гобленар 4 Декември 2011 #4 Много красив е станал и еротичен.Отдавна е в плановете ми.Ако не те затруднявам ще може ли да те помоля за схемата!:clap::clap::clap:
Много красив е станал и еротичен.Отдавна е в плановете ми.Ако не те затруднявам ще може ли да те помоля за схемата!:clap::clap::clap:
Дейзи 4 Декември 2011 #7 Благодаря ви-и аз много си го харесвам този еротичния:idea: elena699 имаш поща:greeneye: