gerolina 3 Ноември 2011 #1 Здравейте, след дълго разглеждане на вашите красиви творения реших и аз се престраших да ви покажа моята скромна колекция.
Здравейте, след дълго разглеждане на вашите красиви творения реших и аз се престраших да ви покажа моята скромна колекция.
gerolina 3 Ноември 2011 #4 Благодаря ви много за хубавите думи. Това вече ми дава кураж да продължавам да показвам това което имам ушито:idea:
Благодаря ви много за хубавите думи. Това вече ми дава кураж да продължавам да показвам това което имам ушито:idea:
Z zlatkaan 3 Ноември 2011 #5 Много сладурски и двете:loveglasses: Ще чакам с нетърпение и останалите.
gerolina 9 Декември 2011 #10 Вече съм на Коледна вълна. Започвам с поредицата от картички, които уших. Последно редактирано: 9 Декември 2011
sianie35 Гобленар 9 Декември 2011 #11 Гери ,много хубави неща си ни показала ,особено коледните са много сладурски!Ще чакам и да ни радваш за в бъдеще:kissyou:
Гери ,много хубави неща си ни показала ,особено коледните са много сладурски!Ще чакам и да ни радваш за в бъдеще:kissyou:
gerolina 9 Декември 2011 #13 И сега нещо по различно. Бяха 4-ри ръкавички, но остана само една при мен. Аз едва сега се сетих, че не съм ги снимала в к-т. Но поне ще покажа "самотната" ръкавичка.
И сега нещо по различно. Бяха 4-ри ръкавички, но остана само една при мен. Аз едва сега се сетих, че не съм ги снимала в к-т. Но поне ще покажа "самотната" ръкавичка.
doris Гобленар 9 Декември 2011 #15 Чудесни коледни картички!:clap: А ръкавичката е просто фантастична!:clap::clap::kissyou:
gerolina 12 Декември 2011 #17 Тази година реших вместо коледен венец на вратата на офиса да сложа това: