V
Verche_98
Гост
Здравейте,реших да шия един молък гоблен,но не ни е ясно само едно как се шие полукръктче.Ще съм много блогодарна ако някой ми обясни. :kissyou: Благодаря ви предварително.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това е тематаЗдравейте,реших да шия един молък гоблен,но не ни е ясно само едно как се шие полукръктче.Ще съм много блогодарна ако някой ми обясни. :kissyou: Благодаря ви предварително.
zdravei te kakjete mi kak stava ogledaniq obraz na goblena otzad ne pravq vuzeli no pak ne mi stava
Здравей.
Не ме бива в обясненията, но ще опитам. Възли не се правят никога, когато приключиш с даден цвят конец, го промушваш през съседните бодове около 2 см. да кажем и го срязваш, така че да не се вижда краят.
Когато започваш нов цвят, пак по същия начин - промушваш през съседните бодове. Ако шиеш с двоен конец, като започваш нов такъв, правиш клупче и отзад промушваш иглата през него.
Сигурно не ме разбра, ще потърся снимки после.![]()
Идеално ушитият гоблен няма разлика между лицевата страна и гърба, старай се никъде да не се виждат конци, не е трудно, колкото звучи. :kissyou:
:idea:
blagodaq ti mn