Гоблен за спалня

Момичета и момчета,ще ремонтираме спалнята си и сме се спрели да я боядисаме тъмно лилава,може ли да ми помогнете в избора на гоблен за тази "свещена"стая :) Благодаря предварително за помощта!!:kissyou:

Благодаря за отзивчивоста LidyiaZ,но се надявам и някой друг да се включи да ми помогне за тази трудна задача... :(

Тъкмо разглеждам в безплатните схеми за зодиите,трябват ми близнаци и дева,но пуста моя суета,търся ги да са хем абстрактни,хем лилави или тъмно сини....:(Прерових всички страници ,ама....:cry::cry:

Нели имаш ли схемата на 2-рия гоблен мисля че е подходящ,да си насъбера схеми,апък...после ще реша кои да шия.Може и да са повече от един.Ако имаш схемата моля те прати ми я на su6tata_az@abv.bg

Чувала съм, че за спалня е добре картината или гоблена да са на "влюбена" тематика - двама души прегърнати или два лебеда, или нещо такова... двойка влюбени :)

Nev, то и аз затова посъветвах да сложи на тема "любов" от Вилеровите, защото и аз като теб така съм чула...:idea::greeneye::loveglasses:

Аз довършвам този триптих -шия го тъкмо за спалнята.Мисля,че е подходящ,казва се "Утре" ,"Днес" ,а средната част е "Завинаги (заедно)".
...И ще изхвърля Вилер от нея(спалнята)...не е подходящ за такова място:D

Благодаря ви много момичета,наистина много ми помагате>БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!!Добре че не се спрях на Вилер.....И във връзка със СПАЛНЯТА,ние чакаме второто си дете :),бременна съм в третия месец.Надявам се,че и за идването на бебето ще помагате.Като спра работа,ще се постарая да ушия гоблен за спалнята,,че не се знае...Ами ако излезе малко зверче....Не ми се мисли....Дано е кротко като батко си че да имам време и за гобленчета...Целувам ви и още веднъж ви благодаря

Назад