bole Гобленар 7 Октомври 2011 #5 E=== Браво !!!Всичко е много стилно и красиво рамкирано ..:clap::clap: Успех в ........:idea:
neli0909 Гобленар 7 Октомври 2011 #10 Всички гоблени са много хубави:clap::clap::clap:Страхотна колекция имаш,браво на теб!
did_tag Гобленар Модератор 7 Октомври 2011 #12 Събраха ми се очите............. Все големи и сложни гоблени. Прекрасна колекция, :clap::clap::clap::clap::clap:
Събраха ми се очите............. Все големи и сложни гоблени. Прекрасна колекция, :clap::clap::clap::clap::clap:
mila_an 7 Октомври 2011 #14 Колекцията ти е много богата, а и рамките са стилни и подбрани с много вкус.:clap: И добре дошла сред нас.
Колекцията ти е много богата, а и рамките са стилни и подбрани с много вкус.:clap: И добре дошла сред нас.
ralli Гобленар 7 Октомври 2011 #15 Поздравления за зашеметяващата колекция!:clap::clap::clap::kissyou:
Penka_86 Гобленар 7 Октомври 2011 #16 Това е последният гоблен,който съм направила.За коледен подарък е.Гобленът е от списание"Галерия Бродерия?
Това е последният гоблен,който съм направила.За коледен подарък е.Гобленът е от списание"Галерия Бродерия?
Penka_86 Гобленар 7 Октомври 2011 #17 Сърдечно благодаря за прекрасните Ви отзиви!Надявам се да намеря много приятели сред Вас!
nimate 7 Октомври 2011 #19 Невероятни красоти си сътворила, поздравявам те. Искам само да те питам Пеперуденото ти момиче на коя фирма е разработката, по която си шила? Тя е страхотна. :kissyou:
Невероятни красоти си сътворила, поздравявам те. Искам само да те питам Пеперуденото ти момиче на коя фирма е разработката, по която си шила? Тя е страхотна. :kissyou: