питане

аз ги ползвам и двата каунта, шия на 16, ако крайния размер на ушитото ми трябва да е по-малък, например ако искам да го побера в някоя предварително купена рамка.

от къде мога да си купя панама AIDA14 със златна нишка. казаха ми, че мога да си купя едно топче 5метра и да ми излезе по-евтино. Има ли по-едра панама от този вид, за да направим комибина с приятелки

от къде мога да си купя панама AIDA14 със златна нишка. казаха ми, че мога да си купя едно топче 5метра и да ми излезе по-евтино. Има ли по-едра панама от този вид, за да направим комибина с приятелки

по едрата от аида14 е аида11, ама ако ще я гледаш после от 11 метра картината вземи по-едрата ;-)

Лена на Милена стил е Белфаст на Цвайгарт и върши същата работа като Мурано, каунта е същия. Едното е лен 100 % естествени влакна, а Мураното е Evenweave 52% памук и другото искуствено. Като основа за бродиране е едно и също, искам да кажа на кратко, че върши същата работа. Иначе Мурано трябва да поръчаш от чужд сайт.

гоблен за дъщеря ми

искам да избродирам на малката си дъщеричка гоблен и името и , зодията, теглото, ръст. От къде мога да си намеря схеми може ли някои да ми помогне

Назад