Гоблените... като свеж полъх в напрегнатото ежедневие

• Началник на темата Началник на темата magdalenaD
  • Начална дата Начална дата
Здравейте!
Казвам се Магдалена Данева и гоблените са моята страст, за първи път започнах да шия на 14, от тогава съм ушила само 5 гоблена . Но се надявам тепърва да напредвам все повече и повече.
За мен гоблените са като един друг свят, като приказка в която влизам докато ги шия. Колкото повече напредвам с някои гоблен, толкова не мога да си дам мира, непрекъснато се боря за малко свободно време за боцкане.
За мен ще е от много голямо значение да чуя коментари за вече ушитите си творби и дали ви харесват. Моля ви давайте ми и съвети.

С огромно уважение
Магдалена

Добре дошла! Цопнала си в най-подходящото гьолче Тук ще се чувстваш при свои хора, ако се налага помощ - всякаква , просто ни потърси

Добре дошла в отбора ни и от мен! Гоблените ти са подбирани с много вкус, а и изпълнението е перфектно!:clap::kissyou:

чудесно хоби си си избрала и дано намираш много време за шиене момичето с шапка много го харесвам и кораба.и са доста труднички , справила си се повече от прекрасно ,

Добре дошла и от мен :kissyou:
Тук можеш да намериш много приятели и съмишленици. Ние всички сме различни, но еднакво луди когато става въпрос за гоблени. Когато имаш нужда от аплодисменти, подкрепа, съвет, тук е точното място.

Справила си се префектно!!!:loveglasses: Все трудни и красиви неща си измайсторила!!!:clap::kissyou:

Гоблените са чудесни! След като имаш такова желание, значи ще намираш и време да шиеш. Тук има прекрасни модели, огромна подкрепа и винаги се намират отзивчиви момичета, които да отговарят на възникналите въпроси на всеки.

Назад