помощ - Цвете за Тана

• Началник на темата Началник на темата vesi700
  • Начална дата Начална дата
Събрани са вече около 10 000 лв, а като наш принос имаме и продадени 6 гобленчета и 1 картина от съпруга на lari.:clap::kissyou:

Е, остават още някакви си 70 000 лв ....

Благодаря!!!

От 18-ти до 23-ти няма да ме има.Ако нещо се продаде дотогава, доставката ще трябва да изчака - ще уведомя за новостите веднага, щом се върна.
В момента се създава фондация на името на Тана - за да могат да се привлекат и фирми - по-големи дарителки.
Моля до 23-ти, ако някой има такива контакти, нека помисли дали може да ги използва и като се върна, да ме уведоми.
На 25.08. от 16.00 часа в Пловдив в църквата Св. Петка ще бъде отслужен молебен за нейното здраве. Който желае, може да дойде да запали свещичка за нейно здраве.

Последно редактирано:
Почивката ми свърши, събраните пари по време на моето отсъствие са вече около 13 000 лв, като се очаква от счетоводен семинар, организиран с благотворителна цел, да бъдат събрани още около 1 500 лв.
Това е засега.

Давам пълен отчет за продаденото до момента :

За малко повече от 400 лв са продадени :
1 акварел от съпруга на lari
1 коте в обувка от canko
1 цветя, бродирани с ленти от elena699
WC, ключодържател и баня, изработени от mimik
1 дама (дето я писах бизнес, пък то било учителка :) ) и едни розови цветенца, изработени от zezata
Музикантче, изработено от pepina_p
1 графика на женска глава и 1 бр. Танцьори

До момента са събрани около 17 000 лв. Ако някой има контакти с политици, журналисти, нека ме потърси на лични -търсим начин да се разреши употребата на ваксината на Коули в България и по този начин да помогнем не само на Тана, но и на други жени в нейното положение

Плаче ми се от щастие, не мога да не го споделя - парите за Тана са събрани и тя заминава на 13.01. в Мексико, в тази клиника
http://chipsa.com/
Искрени благодарности на всички вас, които се включихте, както можахте, за да съберем нужните средства!:clap::kissyou:
Страхотни сте, момичета!
Пожелавам ви една успешна година, изпълнена само с красота, късмет, щастие и здраве!
Обичам ви!
:wine:

Последно редактирано:
Дано Новата година донесе много здраве на една млада жена!Нека бъде щастлива близо до децата си и всички приятели!Успешно лечение!

Мили момичета!
Задържах до днешния ден-
- да ви поздравя с празника, да ви пожелая много здраве, много късмет, много обич;:kissyou:
-да изкажа още един път благодарност към всички вас, които откликнахте и помогнахте на една млада жена:kissyou:
-да ви съобщя, че Тана се върна от Мексико, където беше на лечение и резултатите от новите изследвания са много добри, което означава, мили дами, че ние заедно сме спасили един човешки живот :clap:
И да кажа, че групата във Фейсбук, създадена с цел събиране на средства, днес ще бъде закрита, тъй като целта е изпълнена.
Поклон пред вашето благородство!:clap:
Ако модераторите преценят, могат да изтрият темата. Нашата мисия приключи с успех...

От сърце се радвам за тази млада жена! Нека бъде щастлива сред своите близки на днешния празник и всичко лошо да остане в миналото!
Весел празник на всички празнуващи!

:flower: Много се радвам за Тана!Желая и много щастие!

С огромна скръб научих, че днес в 16.00 часа Тана е починала въпреки всички усиля да я задържим до нас на тоя свят. Тя до последно се надяваше, че ще се пребори и наричаше мексиканския си лекар "спасител".
Моля ви да запалите утре по една свещ в нейна памет.
Не мога да отида на погребението й-просто не мога.
То ще е утре в 15 часа в църквата на кв. Прослав в Пловдив.
Почивай в мир, мила моя!
https://www.facebook.com/gavadinova

Една много тъжна новина,която научавам тази сутрин!:(Нека почива в мир!

Назад