Ето новото ми начинание ГК-1872. Започвам го на Аида 18 каунт бод кръстче.Размерите са 500 на 609 бода , 84 основни цвята и 116 мартеници.Ще ми е нужна подкрепата ви мили момичета и момчета, пак ще подмятам месеци на ред това чудо
Много е красив но ако го подмяташ само месеци си добре
Аз сигурно ще го помятам години
Поздравявам те за за тези скромни като бройка цветове
Та какво са 116 мартеници
И аз ще чакам с интерес етапите ти.За сега освен този който съм започнала имам разпечатани още два на Golden kite а твоя е третия.Дано успея да ги ушия в този живот.
Мнението ми за този гоблен си го знаеш.
Благодаря ти още веднъж за схемата.
Ще те следя с интерес.Я кажи,как се шие кръстчета на 18 каунт?След като имаш вече един ушит с гобленов бод ,намираш ли разлика или е още рано за впечатления?
Много се чудя как да шия следвящия си ГК
Прекрасен гоблен ще следя с интерес страничката ти на мен ми трябва още време да си дам кураж че видишли може да се пенсионирам с един такъв:clap::kissyou:
Благодаря ви момичета!:kissyou: уа-уа кръстчета на 18 каунт се шият доста трудно, много са дребни а и трудно промушвам иглата отзад.Но ефекта много ми харесва, няма абсолютно никакво прозиране на панамата и стои много плътно и като плюшено. Определено резултата ми харесва. За сега няма какво още да покажа. Опитвам се да събера конците цели 128 цвята!
Тони, много красив пейзаж. Радвам се, че го започваш на Аида 18 на кръстче, мисля, че става много по- наситено и по-ярко в цветово отношение. Дано не те забавят кръстчетата, но ти си упорита и ще се справиш без съмнение. Чакам с нетърпение да покажеш.:kissyou:
Тони честито първи етап!Ще свикнеш на панамата, не се притеснявай! Наистина се получава по-добре!:clap:Имам нещо с кръстче на Аида 18 каунт, но не е снимано а и ти вече виждаш резултата! Леки кръстчета!
Тони,невероятно красиво се получава.Толкова наситени и ярки цветове.На кръстчета изпъква всеки един детайл.Много по-живо и истинско е.Благодаря,че го показа.:kissyou:
Вече реших,че и аз ще шия следващия на кръстчета.