S sofito7 27 Април 2011 #1 Мислех, да ги кача по-рано, но все не ми оставаше време..... Ето ги сега - една по една...... :rainbow: качеството не е много добро, за което се извинявам :kissyou:
Мислех, да ги кача по-рано, но все не ми оставаше време..... Ето ги сега - една по една...... :rainbow: качеството не е много добро, за което се извинявам :kissyou:
rosicaemilova 27 Април 2011 #4 Много е хубав!:clap:На коя фирма е?И аз съм го запланувала за в бъдеще,но не се знае дали ще го изпъля.Браво на теб!:clap::clap::clap:
Много е хубав!:clap:На коя фирма е?И аз съм го запланувала за в бъдеще,но не се знае дали ще го изпъля.Браво на теб!:clap::clap::clap:
S sofito7 28 Април 2011 #5 Благодаря ви, момичета! Гоблена е разработка на Милена стил. Те предлагат с конци ДМЦ и Ариадна. Този, който шия е с конци Ариадна. http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/1637
Благодаря ви, момичета! Гоблена е разработка на Милена стил. Те предлагат с конци ДМЦ и Ариадна. Този, който шия е с конци Ариадна. http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/1637
V Verche_98 Гост 29 Април 2011 #8 Страхотен ще се получи,браво на теб и с каква скорост се движиш,възхищавам се!
di_di_b 29 Април 2011 #11 :clap::clap:Страхотен е и аз шия същия но нямам много време и не знам кога ще го завърша
S sofito7 1 Май 2011 #14 Verche_98 каза: :clap::clap::clap: Много е красив гоблена. Кликнете, за да разширите... Благодаря, наистина става много хубав! А и вие, момичета, много ми помагате - нямам търпение като се прибера от работа и да започна да го шия, за да ви покажа поредния етап. :kissyou:
Verche_98 каза: :clap::clap::clap: Много е красив гоблена. Кликнете, за да разширите... Благодаря, наистина става много хубав! А и вие, момичета, много ми помагате - нямам търпение като се прибера от работа и да започна да го шия, за да ви покажа поредния етап. :kissyou:
S sofito7 8 Май 2011 #16 Сега ще се заема да довърша един, който бях оставила преди няколко месеца време е вече и на него да му се види края
Сега ще се заема да довърша един, който бях оставила преди няколко месеца време е вече и на него да му се види края
V Verche_98 Гост 8 Май 2011 #19 sofito7 Св. Мина е станал чуден,чак сега го виждам, че е готов.:kissyou:Направо нямам думи колко е хубав.Честито! :clap:
sofito7 Св. Мина е станал чуден,чак сега го виждам, че е готов.:kissyou:Направо нямам думи колко е хубав.Честито! :clap: