Любителите на GK молят за подкрепа

• Началник на темата Началник на темата ya-ya
  • Начална дата Начална дата

ya-ya

Гобленар
Мили съфорумки,помогнете тази прекрасна картина да се превърне в гоблен

За целта,молим гласувайте след регистрация на този адрес
http://www.goldenkite.com/e107_plugins/coppermine_menu/thumbnails.php?album=toprated&cat=23&page=1

Можете да гласувате само по веднъж.Можете с една регистрация да гласувате и за други картини ,които ви харесват.

Последно редактирано:
Дадох си вота!Стискам палци!
И за гладиолите гласувах! Успех,момичета!

Последно редактирано:
Моля ви включете и тази в гласуването,че ми останаха очите там:loveglasses:
Благодаря на всички които ще се опитат да ни помогнат:clap:

Ей, супер сте момичета :kissyou: Аз цял ден на работа и се чудех какво да предложа ,за да се обединим повече хора :idea:
Гладиолите са с 49 гласа вече

Гласувах и за гладиолите, че и аз вече съм от любителите на фирмата:kissyou:

не видях картинката,но гласувах за натюрморта,пейзажа с каляската и гладиолите.Но забелязах,че има една картинка с 360 гласа:confused:

да-този букет е първенец засега но аз се надявам да не е само една картинка която ще направят...

Хора, броят на гласовете не гарантира висок рейтинг. Важното е с колко звездички се гласува. Давайте максималните 5 и ще се преборим.
Гледайте Top rated - там са подредени по рейтинг. От най-високият към най-ниският.

А на тези с по-висок рейтинг им се смъква рейтинга след като се гласува с 0 звездички... :greeneye:

Smurfin, ценна информация!:clap: Току що избутах нашият на първо място с нула за натюрморта!:D

Аз още вчера гласувах и за двете картини,а сега дадох 0 точки за натюрморта.

И аз гласувах,но....само 69 гласа ,а видях,че има картини с над 400

Здравейте момичета.

Бройте ме и мен в групата. Вече и аз гласувах направих ги 73 гласа за пейзажа с каляската. А на гладиолите станаха 61 гласа.
Дано успеем в това начинание.

Поздрави на всички :kissyou:

Ей,страшни сте!!!
Благодарим ви от все сърце!
Smurfin,хитруша си ти,хитруша.........:kissyou::D

Назад