въпрос

• Началник на темата Началник на темата fartunta
  • Начална дата Начална дата
Кое те учудва :confused: възможно е разбира се. Всичко зависи от разработчика :idea: Китайските схеми бият първенство по броят на цветовете. Но хайде да си гледаме у нас - питай момичетата, които шиха "Жеравна" и "Боженци", също така и тези на Хаед не си поплюват :smokin:

Ако си от начинаещите,защо се "хвърляш" на тъкав гоблен с толкова цветове:confused:ММного хубави стават ,но не са лесни за шиене:idea:

Това е гобленът, за който fartuna казва, че е със 120 цвята. Помагам й за прикачването на картинката, понеже се затруднява. Ще с радва на всеки, който може да даде коментар по гоблена!

Подозирам прогон.Ще е малък ужас.Дано греша,но опита ми подсказава,че с толкова много цветове картинката е пусната през програмата без допълнителна обработка.Ще се поровя за повече информация из нета.

Аз не бих се хванала да го шия! :no:
По-добре си уший гоблен от някоя фирма или някой който си го виждала вече ушит и знаеш какво ще стане!

благодаря за отзивчивостта момичета аз и без това довършвам последния си гоблен

Значи само по картинката, да ти стане ясно, че няма да излезе нищо.
При наличието на толкова много известни фирми, доказали се, не мисля, че си заслужава и опита дори :gipsy: сама си направи извода. Като поопознаеш повече форума, съм сигурна че и ти ще си на това мнение :idea:

Мисля, че рускините казват прогон на гоблените с много цветове, ама нека tdm13 да каже със сигурност

Срещала съм "прогон" в руските форуми, в смисъл, че е пусната картинка през програма без да е обработвана допълнително. Аз се измъчих с една част на триптих.

Назад