Моите гобленчета , произведения

• Началник на темата Началник на темата VenezS
  • Начална дата Начална дата
Здравейте,
и аз успях най- накрая да снимам едно от моите произведения.

Не е оригинал. Уших го за подарък по схема и мой подбор на конците.
Сама си направих и рамката и паспартуто.[URL=http://www.radikal.ru][/URL]

"Децата на плажа" е един от любимите ми гоблени. Харесва ми подбора на конците ти. Продължавай да показваш и да ни радваш!!!

Дечицата са станали много сполучливи :clap:, а този замък ми е един от любимите на Вилер. С какво се занимаваш сега?

В момента шия :
Ковачницата - много популярен зимен пейзаж. Но е огромен. Досега все съм правила малки или средно големи ...
но малко по-малко .... напредвам .

Станало е много сполучливо! Прекрасно е! Толкова е красиво! В една семпла рамка и ще стане перфектно:clap:

Добре напредваш с попълването на колекцията. Не се страхувай от големите проекти, в нашето хоби големи - малки - все е красота и труд. Така че чакаме още нови неща от теб!:clap:

Благодаря . Ще се радвам да ви покажа още много неща. ;-)))

Последно редактирано:
Здравейте,
дълго време не съм показвала нищо поради липсата на фотографска техника, но днес ... след малък монтаж и сканиране слагам и аз в страничката си нерамкираните готови гобленчета., които са завършени преди месеци. Дано да Ви харесат.

След като си поиграх и снимах част от готовите ни работи . Казвам ни, защото два от гоблените са шити от моята сетричка.

Последно редактирано:
Здравейте,
след като и аз успях днес да поснимам малко , ето какво е новото за моята страничка, в която не е писано дълго време.

И за сега накрая Париж , по схема на Милена стил, мой подбор. Снимката малко връща светлина защото материята е сатен. На живо стана много хубав.

Чудесни, :clap::clap::clap::clap:

Само да попитам, лавандуловото поле по каква схема го ши?

Назад