гоблените на Катето

• Началник на темата Началник на темата katka85
  • Начална дата Начална дата
Здравейте и от мен, това е моето е хоби и много си го обичам.
Това е най-новият ми гоблен. Много си го харесвам

Превъзходен е !Вече си го сложила и в рамка, но ако го снимаш малко по -отблизо ще можем да му се порадваме повече.:)

Много е красив ,
Дай повече инфо за тази фирма , аз имам от две години тяхна схема и ме е страх да почна да шия , досега не ми е попадало нищо тяхно ушито , за първи път виждам при теб и много ми харесва , но две години ?!, много единични бодчета има ? Много ми станаха въпросите:) , с две думи , приятен ли е за шиене ?

Още веднъж мойте поздравления за прекрасният пейзаж :clap::clap::clap:

Да, цветовете са много и само смятаната на един с друг отнема може би повече време отколкото самото шиене. Трябва първо да си отбелязвам с маркер кое трябва да ушия и след това да го започна-поне на мен така ми е по-лесно. Две години го ших, защото нямам много свободно време. Когато си поръчах схемата много ме беше страх дали ще излезе нещо . Бях много резервирана но сега като го погледна и ми се пълни душата. Все едно е изрисуван така се преливат цветовете. Много успешна комплектовка и вече предпочитам да шия с повече цветове-така картината става истинска.

Прекрасен пейзаж.Не е важно колко време е шит важен е резултата а той е прекрасен.:clap::clap::clap:

Уаууу,наистина е като картина.Поздравявам те за търпението.И аз да си имах такава красота щях да си я харесвам.

Много, много ми харесва!Действително е като картина!Определено си е струвало риска!Явно са добри разработките от този сайт.:clap:За работа 1 х4 (или греша) изглежда изключително добре!

Прекрасен пейзаж:loveglasses:останаха ми очите на него,струвало си е времето и нервите:clap::clap::clap:

не гоблен, а картина сякаш ни показваш.Много добро изпълнение.поздравления и за търпението.

Назад