Най-накарая

• Началник на темата Началник на темата Slava_V
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета,
най-накаря я приключих моята "Оушън". Реших да не я рамкирам. Ще я сложа да виси от малка декоративна пръчка закачена на стената, така както висят пердетата или знамената ако щете :idea:
За момента съм я лепнала на стената, за да ви покажа от къде тръгна идеята. Е, чака я къпане и опъване, но първо да открия пръчката дето искам.

Много е стилна,заслужава си търпението:clap:А идеята ми звучи интересно,чакам да видя с нетърпение крайното оформление.

Много изящен гоблен ,виждам го за първи път ....любопитна съм как точно ще го оформиш като краен резултат, нали ще ни покажеш когато е готов:-|?

Чудесно се е получила тази негърка. Аз отдавна много я харесвам. Идеята ти е прекрасна/ само дето трябва честичко да я тупаш, че бързо ще се праши:(/, покажи като я осъществиш! На твое място сега бих се захванала с тази, че да станат комплект. Ако я искаш, обади се!

Много сте мили, момичета!!! Ей, добре че ви има!!!!
Светлана, не знам дали ще шия другата, защото не съм сигурна дали ще намеря същата панама, но кой знае :confused:
За тупането няма проблем- и без това като започна да чистя, не знам кога да спра и изморявам всички у дома :sleepy:
Разбира се, че ще я покажа, само да намеря това дето търся.
Като я сложа както трябва, хайде на :coffee:

Много е красива тази негърка,поздравявам те,а панамата наистина е много хубава,за първи път виждам такава...

В рамка или висяща голяма красавица е.Панамата -и аз за пръв път виждам такава-с ламенце и тонирана.

Светлана, не съм те забравила!
Багодаря за четливата схема :)
:oops: Упс, благодаря на всички Светлани, но по-специално на Василева.

Последно редактирано:
Здравейте момичета, щаслив Свети Валентин, весел Трифон Зарезан!
Да ви покажа моята интерпретация на лицето-цвете. Остатък от панама, любими цветове и готово.

Много красиви неща ни показваш - с нетърпение чакам окончателния вариант за окачване на първия гоблен.

Назад