Бродирани бижу... Или Гоблени от мъниста

Бродирани бижута... Или Гоблени от мъниста

Тука искам да покажа своите гоблени от мъниста, отговорям на въпроси и помагам на те, кои решат да ги ушия

Последно редактирано:
След малко ще започна да шия една - и тука ще показвам етапчета.

Кой иска опита също - могам помогна с покупка на комплектовка.

Кой от Варна - заповядайте на гости, ще науча ;)

Иконите са шити на специална панама - всичко рисуване, а шиеш после всичко, освен лице и ръка, с мъниста.
Изначално изглежда така

Последно редактирано:
Разкошни неща си сътворила. Но от къде се снабдяваш с тези икони? При рускините често ги виждам и страшно много ми харесват. А манистата отделно ли се взимат или и те са заедно с рисуваната панама?

http://www.goblenite.org/showthread.php?p=403001#post403001
Тука))))
Икони има различни - и готова комплектовка, и само панама.
Аз предлагам дори купя панама и помогна избра мъниста (чешски)
така излиза по-евтино. Последната от моите само така направена - купах рисувана панама и отделно мъниста.

И следваща моята ще така ушита

След малко ще започна да шия една - и тука ще показвам етапчета.

Кой иска опита също - могам помогна с покупка на комплектовка.

Кой от Варна - заповядайте на гости, ще науча ;)

А защо не дойдеш на нашата среща в неделя? Така ние ще се запознаем с теб и ти с нас, ще си побъбрим, ще обменим опит.:idea:
Ако проявяваш повече интерес, обади ми се на лични.

В този неделя?
А в колко часа? Защото ние в начало на седмица съобразях с приятели (фотографи) ходя в неделя в Камчия - правя снимки - искам направя един гоблен с мъж ми и мен от снимка

Гласувах за "икони", само защото в анкетата няма отговор "всички" :idea: :gipsy: .Всичко показано е много красиво :loveglasses: :clap: .

Поздравявам те за чудесните гоблени които си сътворила:clap::clap::clap:Възхитена съм от иконите направо са бижу:loveglasses:

Красота и като бижу , и като гоблен.:clap::clap::clap:Бих гласувала за всички ,но няма опция:confused:

Ами, нито гоблен, нито бродиране - но такива яйца могам да плетя.

Кой има какво да покажа от мъниста шиено-плетено - ще чакам с нетерпение :kissyou:

Назад