Етапите на моя гоблен

• Началник на темата Началник на темата iv1989
  • Начална дата Начална дата
Здравейте! В момента шия гоблен за моя приятел и реших да ви го покажа. Надявям се да ви хареса и бързо да го завърша.

Последно редактирано:
Още едно малко етапче на моя гоблен. Като гледам още колко ми остава направо се отчайвам.

Още едно малко етапче

Вече почнах училище, имам доста за учене и почти никакво време за бродиране. Но въпреки всичко ето до къде стигнах:

Още едно малко етапче

Ето до къде стигнах. Надявам се да ви хареса :gipsy:

Ето до къде стигнах. Междувременно направих и Малката Мадона. Тук още не е прана и гладена, за което се извинявам.

Благодаря на всички, които харесват моя гоблен и казаха толкова хубави думи. :kissyou: А ето до къде стигнах.

Почти за един месец съм напреднала много малко, но ето до къде стигнах.

Ето го вече готов

Вчера го завърших и бързам да ви го покажа. Всъщност на живо цветовете са по-наситени, но явно фотографа не го бива много.

Последно редактирано:
Здравейте! На 16.08.2011 започнах "Коне на водопой". Познат гоблен, но на мен ми харесва, нали си е мой :) Ето до къде стигнах. Надявам се да ви хареса :kissyou:

Здравейте, момичета! Напредвам бавно, но славно. Мисля, че това ще е последният етап на мойте Коне, преди да ги покажа завършени. А надявам се това да е скоро.

Момичета, бързам да ви се похваля с готовите ми кончета. Още не съм ги прала и гладила, но ще е тези дни. Надявам се скоро да го покажа и с рамка. За сега мисля да не почвам нов гоблен, а да завърша започнатите. Но знае ли човек. :greeneye::greeneye:

Последно редактирано:
Здравейте! Отдавна не съм показвала етап и това е, защото времето напоследък въобще не стига. Но искам да ви покажа новия си етап и дано скоро да го завърша. А ето до къде съм стигнала :greeneye:

Благодаря ви момичета за хубавите думи!:kissyou: А ето до къде стигнах с гоблена. Не е много за жалост :(

ПП Извинявам се за качеството на снимката, но е от телефон.

Отдавна не съм показвала етап и това е, защото нямах време за бродиране. Ето един малък напредък.

Ееее страхотно се получават. На коя фирма е гобленчето?На мен много ми харесват и май и аз ще почна да шия котенца.

Назад