Гоблените на малкия Павел

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Мисля,че трябва да отворя страничка на моето слънце:baby:
Всичко започна началото на 2009 година,Павката беше на 5 години и 5-6 месеца.
Малкия дойде с мен до магазина за гоблени ,там си хареса едно малко патенце и ме убеди т.е ме изнуди да му го взема.Гобленчето беше завършено за броени дни.Рамката Павел си я избра сам:baby:
А ето го и гобленчето

Последно редактирано:
А този го завърши преди броени минути ,каква радост само,а колко е доволен :rainbow:

Последно редактирано:
:clap::clap::clap: И пак браво на малкия сладур,И вкус има детето и много хубаво са ушити,Да ти е жив и здрав и да продължава все така,Успех

Поздравления!С това темпо дето си избира все по-сложни гоблени,догодина ще шие първия си Хаед.:kissyou:
:clap::clap::clap:-Това е от сина ми!

Мамина душица,браво на това хубаво момче!Живи поздравявам теб и сина ти с най-искрени чувства!:clap::clap::clap:

Браво на новото попълнение. Колко рано е започнал и как добре се справя!!!!!
:clap::clap::clap:
До къде ли ще стегне на нашите години а?
:greeneye:

Много Ви благодаря за милите думи:kissyou:Дали ще продължи да шие гоблени Павел сам ще реши.Аз не съм го спирала ,щом му харесва нека да шие.:-|

Браво, Павка!:clap::clap::clap: Чудни гобленчета си измайсторил. Желая ти и в училище да си така прилежен и ще чакам с нетърпение кончето.:kissyou:

Браво, Павка!:clap::clap::clap: Чудни гобленчета си измайсторил. Желая ти и в училище да си така прилежен и ще чакам с нетърпение кончето.:kissyou:

За мое голямо щастие Павката се справя много добре в училище.Миналата година започна училище тук без да знае нито една думичка английски.Сега го говори по-добре от мен.Госпожата му го похвали ,че се справя много добре и ,че след една година ако се труди както досега ще е настигнал своите врисници.
Също така всеки вторник посещава и българсо училище в Лондон.Което е много добре ,защото все пак е българин,а и свидетелството за всеки завършен клас се признава в България.Ако живот и здраве един ден се върнем няма да се налага да държи приравнителни изпити.

Последно редактирано:
Поздравления Павка!Ти си едно малко слънчице и гоблените ти са много хубави!
Радвам ти се от сърце !:kissyou:
Живи,това момченце сигурно е най-младия гобленар в света, а зад гърба си има цели 3 гоблена :),да ти е жив и здрав!:clap::clap:

Kaкво да кажа освен ,че благородно ти завиждам.А на него му се радвам.Да ти е жив и здрав ,независимо от това дали ще продължи или не/макар,че като гледам каква колекция има зад гърба си ме съмнява да се откаже/.Това ме навежда на мисълта ,че моята 6год. щерка може вече да я уча.

Златна душица:kissyou:
Толкова малък,а вече си има колекция!!!!
Дядо Коледа да го зарадва с най-хубавия подарък!!!
Да ти е жив здрав!!!!
Весели коледни празници и една целувка от баба Киче!!!!

jivi,първо поздравявам теб за това,че си възпитала толкова умно и надарено дете,ученолюбиво и сръчно:flower:
Павка,:clap::clap::clap: много ти се радвам,продължавай да си толкова упорит и целеустремен.Весели празници на цялото семейство:kissyou:

Назад