eto vijte i men de...:)*

Много добре се получава , иконата ще стане много хубава , с какви конци я шиеш ? Ще чакам и следващите етапи
:clap:

Шия с конци на ариадна-готова комликтовка на милена стил.И според мен се получава много добре,това е 3-тия ми гоблен:1-вия беше малко коледно с едно мече(кръстат бод),2-рия пейзаж есен(кръстат бод) и сега иконата(1:1).А за етапите:сега съм още по-мотивирана да шия,след като вие чакате етапите ми ще шия ако трябва цяла нощ....:crazy:

Подкрепа

:clap::clap::clap:Давай мила, ще чакаме ново етапче. Виждала съм ушита точно тази икона ,разработка на "Милена стил", и е много красива .

mili priqtelki...zapochnah rabota i sarceto mi se kasa kato ne moga da shiq kakto predi po 3-4 chasa,no nqma kak....zashtoto nqma parichki....oshte ne sam sviknala da si razpredelqm pravilno vremeto,no kato se "prisposobq" shte shiq mnooooooogo...:idea:

eto i postijeniqta mi do dneshna data
07.12.2010g.Reshih da ushiq ij
konata,da q osvetq i da q podarq na moata maika za RD april mesec,do togava shte se postaraq s tozi nedostig na vreme s malko dete,rabota i semeistvo da go ushiq:kissyou:

Много красива икона!:flowerlove: И много добре се получава!

Завиждам ти за невероятната скорост, с която шиеш!:confused:

kakva vi skorost,ta az shiq tooolkova malko,ako imashe nachin da shiq po cql den....ama....nqma kak-trqbva da se raboti....blagodarq za milite dumi...mn.sam shtastliva:gipsy:

Назад