моля за малко помощ

Здравейте!
Преди 4-5 години в един магазин видях избродиран един гоблен,но забравих как се казва,а и не мога да го намеря по каталозите. Представлява Исус ,прав с гега в ръка,до него има агънце(не съм сигурна 1 или 2),имаше и още нещо,но не мога да се сетя какво беше.Не е Добрият пастир,нито Светото семейство. Ако някой е виждал или шил нещо подобно ще го помоля за името на гоблена.

Благодаря,но не успях да го открия. Нищо, ще продължавам да го търся

Мисля че ей това търсиш,но нямам по-голяма снимка от тази,
може и да греша защото този Исус е седнал-Преглед на прикачен файл 151703

имаме тема за търсене в безплатни,ако пуснеш там поста си,вероятноста да го откриеш е по-голяма,но трябва да имаш и картинката,на това което се търси:idea:

Аз ако намеря картинката ще е лесно,но разглеждах милион сайтове и я няма и няма. Благодаря все пак

:idea: За почитателите на "религиозната тематика"-
Нова тема: "Исус с гега" :gipsy::kissyou:

Вече взех да се питам дали аз не бъркам нещо,но това изплува в съзнанието ми като картина. Май ще взема да отида в този магазин, в който го бях виждала и да питам макар,че жената май го нямаше в каталога този гоблен. Благодаря на всички за съдействието

Последно редактирано:
Благодаря,но и това не е. Няма да ви тормозя повече,ще се помъча, както казах да отида до магазина и да видя там какво мога да направя по въпроса

Назад