Интересно рамкиране

abi1004

Гобленар
Модератор
Много е възможно повечето от момичетата да са виждали този начин на рамкиране -на мен много ми допада и се чудя дали има някъде където да се изработват такива красоти.....идеята е взета от ТУК

Abi ,ще ти трябва ателие за рамки и художник :idea:Мисля,че пейзажа продължава върху паспартуто като е рисувано с бои.Ако искаш нещо конкретно мога да питам в галерия А1

До нас в един магазин за изкуствени цветя и сувенири съм виждала така рамкирани картини-картината продължава и в/у рамката,но за гоблен наистина ще ти трябва художник.

Това вероятно е същото като фото паспарту. Принтира се не само върху хартия, но и върху всякакви други материали, като стъкло или плат или пластмаси. Също така се принтира и фолио, което може да се залепи, където си искаме.

Соня, благодаря за предложението аз си помислих че е някаква декупажна техника която не е толкова сложна за направа....Чесно казано хареса ми идеята с продължение на изображението в рамката поне аз не съм виждала подобно рамкиране и затова се впечатлих...

elli,това вече ме разби!:cry:Кой в Пловдив ще ми спретне поне една такава рамчица?

Някои от рамките са направени с декупаж.Има доста хора, които се занимават с това и се справят много повече от добре.
Та, ако се свържеш с някой от Пловдив, който работи декупаж, смятай, че си се уредила ;)

Ето темата на момичетата с декупажа.Забележи, че това е вече 37-ма тема:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=515612.0

Назад