моля помогнете

• Началник на темата Началник на темата brambi70
  • Начална дата Начална дата
здравейте всички ,незнам дали е точно за тук въпроса ми но се нуждая от вашата помощ,като вляза в пощата при прикачване на файл неми се отваря опцията преглед, за да мога да избера файл и същевременно да го изпратя-какво да направя:confused:моля помагайте:(

здравейте всички ,незнам дали е точно за тук въпроса ми но се нуждая от вашата помощ,като вляза в пощата при прикачване на файл неми се отваря опцията преглед, за да мога да избера файл и същевременно да го изпратя-какво да направя:confused:моля помагайте:(

При Gmail няма проблеми ако не са много големи файловете.Mailbg е гадничка.За останалите незнам.
Провери дали не си задръстила пощата.Изтрий входящоте,които си прочела,изтрий изпратени,спамовете и накрай изпразни кошчето.
Не знам коя поща използваш,но най-добре е да качиш файла на файлообменник и да изпратиш линка.
Друго ме се сещам за момента.Ама утре ще питам хакерите на работата и ако знаят,ще кажат.

Отговарям ти на горния пост,за да не задръствам.
:uhhhh::uhhhh:
Значи ще питам утре нашите хакери.

Последно редактирано:
като стигна ето до това положение и неми се отварят точно тези прозорчета ,за да мога да избера от къде да прикача файла

Понякога, когато избирам да качвам файловете от папките не се получава, друг път ако използвам файл или снимка от десктопа става по-бързо и няма проблем. Най-добре е да имаш регистрация в gmail , там можеш до 25 мб да качваш както отделни снимки така и компресирани файлове. Mail.bg и abv.bg не са удачни за тази цел. Може би съм предубедена , но така съм свикнала.

Значи допитах се днес до хакерите и ми обясниха следното,цитирам:
'може да са й затворили чекмеджето на DOX-а;
да прикачва чрез DOX,там си има отметка за директно качване о после да натисне само "изпрати";
да провери дали не си е запълнила лимита в DOX-а и самия лимит на пощата".

Предавм ти думите им,каквото и да значат.Дано да ги разбереш.
Това е,което успях да свърша.

Назад