Моля, помагайте

Преглед на прикачен файл 150072

Преглед на прикачен файл 150073:kissyou: Момичета и момчета имам тази подкова, с този ключ, който се оказва, че са някакви чехски конци, но не пише фирмата на конците, а аз гледам номерата им като индианец пищеща машина /макар, че и те вече пишат на компютри/. Освен, че не знам , на коя фирма са, имената на цветовете - нищо не ми говорят. Много моля, ако някой е шил това с други конци да ми помогне. Между другото - много е хубаво във всяка къща да има подкова. Ако има интерес, имам и други подкови. Пишете.:kissyou:

:D Конците са PRIMONA.Слагам таблицата тук.

Моля те за схемата.Адреса ми е в подписа.:kissyou:

подкова

:kissyou:Моля модераторите да не го изтриват. За всички, които искаха схемата на подковата я качвам тук. Много станаха искащите, а едвам седя на стола /оперирана съм/. Моля за извинение.:kissyou: Саня е показала таблицата на конците, за което благодаря.

Аз ших преди време едно сърце,с цветове от екрана.Сега благодаря на Соня за конвертора.:loveglasses::kissyou::clap:Ванче, оправяй се бързо и :kissyou: за схемата и на модераторите за разбирането.

молба

:kissyou: Момичета и момчета, пак помагайте. Какви са тези конци? Става въпрос за тези по-долу. Надявам се накой да знае. Благодаря предварително:kissyou:

Назад