dinko Администратор Част от персонала Администратор 24 Февруари 2006 #1 Здравейте, От днес murr ще ни помага в модерирането на форумите "Безплатни схеми" и "Вашите истории". Лека работа murr :hello:
Здравейте, От днес murr ще ни помага в модерирането на форумите "Безплатни схеми" и "Вашите истории". Лека работа murr :hello:
НИЯ НИК 25 Февруари 2006 #5 Кой е Мур? Като че ли до сега не съм го / я срещала. Но това няма значение. ЧЕСТИТО И УСПЕШНА РАБОТА!
Кой е Мур? Като че ли до сега не съм го / я срещала. Но това няма значение. ЧЕСТИТО И УСПЕШНА РАБОТА!
murr Модератор 25 Февруари 2006 #8 Хиляди благодарности и се надявам на помощ и съдейстие от всички ви :lady: :flower: :flower: :flower: :flower:
Хиляди благодарности и се надявам на помощ и съдейстие от всички ви :lady: :flower: :flower: :flower: :flower:
Пенка Неделчева 25 Февруари 2006 #12 Честито :yes: Пожелавам ти най-вече безпроблемна работа :!: И нека да бъдем задружни-да можеш да разчиташ на всички нас!Защото този форум е наш...
Честито :yes: Пожелавам ти най-вече безпроблемна работа :!: И нека да бъдем задружни-да можеш да разчиташ на всички нас!Защото този форум е наш...
V Vaikiki 25 Февруари 2006 #16 Честито murr и от мен :!: Желая ти лека и безпроблемна работа :thumbup:
Valja 6 Март 2006 #17 Леле, Бамби, ами че сега мъжът ти ще бъде съвсем пренебрегнат Впрочем, честито и от мен :!: