Регионална форумска среща в Добрич 17.07.2010г.

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата

Ducky

Модератор
Мили момичета, имам честа да ви съобщя, че на
17 юли 2010г. (събота) в Добрич
се организира голяма среща на форума. Срещата беше замислена като гостуване на съфорумки от близки градове, но тъй като сме вече в отпускарски сезон и морето е наблизо ще имаме и гости от по-далеч. Идеята е да се съберем, да се видим, да ви покажем града и магазините и да седнем да хапнем. Така, че Варна, Шумен, Силистра и всички които имат желание и възможност, заповядайте в Добрич!
По-късно ще има повече информация :kissyou:

Ами с едното краче съм в Добрич вече...Приготвяме се със Светла ,дано всичко да е наред...Мнооого ни се идва,живот и здраве,ще си купя игличка от Добрич!♥♥♥

Оставаааааааа, само Варна да кажат окончателно в колко часа ще пристигнат и колко ще бъдат :kissyou:

Последно редактирано:
Не виждам фиксиран час за срещата, но тъй като е в разгара на лятото и се очаква да е горещо, предлагам на организаторите да е по-раничко, някъде около 10.00 часа. Да можем докато напече да си направим разходката и след товааа......някъде на по-дебела сянка за обмяна на опит :D и......други :goodnews:

Не го фиксирахме по простата причина, че ще пътувате и не знаехме кога ще пристигнете, към 10,00 часа е идеално. :kissyou::kissyou::kissyou:

Този час е за срещата сутринта,а нещо за нощуване или кой каквото открие?♥

Този час е за срещата сутринта,а нещо за нощуване или кой каквото открие?♥

Нощувката е тук в хотел "Вила ди Полета" http://www.villadipoletta.com за двама в двойна стая 59 лв нощувка със закуска :kissyou: Хотела се намира в самия център на Добрич.

Благодаря за инфото!!!За сега няма да нощуваме,но ако стане нещо в последните дни,ще си резервираме стая...♥

Милички,съжалявам,че няма да мога да дойда,ремонта нещо у дома се удължава и тези дъждове много ми пречат за всичко....
Пожелавам ви да си изкарате чудесно !!!!

Мили момичета, благодарим ви за топлото / в буквален и преносен смисъл/ посрещане , за подаръците изненади, наистина,много мило от ваша страна и за приятните часове, които прекарахме заедно! :kissyou:

Аз не мога да си кача снимките, :uhhhh:няма ми го кабелчето :(

За нас беше голямо удоволствие, с днешната среща поставяме началото на редовни форумски срещи между двата града.

:(Много съжалявам ,че не успях да дойда! Надявам се да има и други срещи, в които да мога да се включа!:idea::kissyou:

Вече си имам кабелче, сега ще видите какво "улови" моят фотоапарат, който е голям клюкар и нищо не изпусна.

Тук започна "Великото пушене"

Назад