Изложба на гоблени в Поморие

• Началник на темата Началник на темата pepina
  • Начална дата Начална дата
На 8-ми юни 2010 г. в 17.30 ч. залата на Читалище «Просвета» /Общински музей/ отвори врати за почитателите на изкуството -изложба на гоблени. Това удоволствие поднасят жените на Поморие. Изложбата може да бъде видяна всеки ден от 11.00 ч. до 19.00 ч. и ще се закрие на 13 юни 2010 г.
Вчера бях възпрепятствана и не успях да присъствам на откриването ,но днес отидох да разгледам творбите на гобленарките :), останах изключително очарована от красивите и перфектно изработени гоблени !:clap: Посетете изложбата няма да съжалявате !!!!!!!!:kissyou:

Ще се опитам да кача и снимков материал . :confused:

Много се радвам,че се открива изложба в родния ми град.Съжалявам,че няма да мога да я посетя.
Pepina ще съм ти много благодарна ако можеш да качиш снимки от изложбата.
Приятно раглеждане на всички.:greeneye:

Постарах се колкото можах да ви доближа до атмосферата на изложбата:kissyou:
Приятно разглеждане!:rainbow:

Ехааааааааа.Прекрасна изложба сте спретнали момичета.Браво на вас.Вие имате цял арсенал от гоблени.От хубави по хубави.:clap::clap:

Бравооооооооооо

Момичетааааааа, дъха ми спря, браво на вас:clap::clap::clap::flower::loveglasses:

Ами поклон пред майсторството на всички момичета!
Невероятни творби, невероятна изложба, невероятни майсторки!
Шапка ви свалям :kissyou:
Продължавайте да влагате цялата си позитивна енергия в това невероятно изкуство :clap::clap::clap:

:kissyou:Златни ръце имате,Момичета мили.Доставихте ми удоволствие в началото на работния ми ден да се насладя на прекрастните ви произведения!
Бъдете винаги усмихнати и продължавайте да творите !
:clap::clap::clap::clap::

:clap: прекрасни творби ,браво. лятото бяхме в квартала на поморие на почивка,и една дама си беше взела хобито с нея на плажа-ето такава май е тайната ви:kissyou:

:thumbup: С този поморийски вятър ,малко трудно се следи схемата на плажа:D,но явно дамата се е справяла

Браво на всички участнички в изложбата :clap::clap:
Показали сте невероятни гоблени :kissyou:

Изложбата е прекрасна заслужава си да се посети.:clap::clap::clap: Аз и още една представителка на форума бях ме от нетърпериливите и я разгледах ме още при откриването.

За съжаление представените творби според мен не са на участнички във форума, но са наистина невероятни и като количество (като се има предвид, че са сътворени от 5-6жени) и като качество и разнообразие :clap:

Че какво му е лошото ако не са участнички във форума :confused:

Последно редактирано:
Назад