elenatzanou, благодаря ти много. :kissyou: Преди да започна да шия гоблен на ГК, който ми е харесал, търпеливо и подробно проучвам всички възможности (шит ли е гобленът, начин на шиене, на каква панама е най-добе да се шие и т.н.) и едва тогава започвам. Въпреки това ме обхващат много съмнения и това е естествено (предвид големия брой цветове - 200, от които 100 смесени и многото единични бодове). Докато не се завърши гобленът, не се знае в крайна сметка какво ще се получи (може и да не е шедьовър). Всъщност ние сме като художниците. Всеки наш бод и гоблен като цяло е изстрадан и одухотворен (не е ли така).
Мисля, че дори снимката да показва красота, в действителност може да се получи съвсем друго. Така е и в момента: в действителност лицето на момичето е изключително нежно, като от фарфор, с изражение на прелестна невинност (а може само аз да го възприемам така).
Затова и с трепет очаквам всяка ваша оценка (повече очи отстрани - по-добре виждат). Уверявам ви, вашата подкрепа значи много за мен (това, разбира се не значи, че само трябва да хвалите резултата). С удоволствие приемам всякакви критики.