juliana231 Гобленар 8 Юни 2010 #1 Момичета днес открих този серия животни и много ме впечатлиха - семпли и нестандартни. Но нещо на схемите не им разбирам. Какви са тези инициали AN и RA. Ето някои от тях, ако можете помогнете ми
Момичета днес открих този серия животни и много ме впечатлиха - семпли и нестандартни. Но нещо на схемите не им разбирам. Какви са тези инициали AN и RA. Ето някои от тях, ако можете помогнете ми
juliana231 Гобленар 8 Юни 2010 #2 Ето и картинките, за да добиете пълна представа. Ако някой проявява интерес цялата серия е в СЕРИИ
Nev 8 Юни 2010 #4 RA - Rusty amber (нещо като ръждиво-кехлибарено) AH - Autumn honey (есенен мед, буквален превод) Има ги в легендата. Шият се с два ката конец.
RA - Rusty amber (нещо като ръждиво-кехлибарено) AH - Autumn honey (есенен мед, буквален превод) Има ги в легендата. Шият се с два ката конец.
juliana231 Гобленар 8 Юни 2010 #6 Момичета, вие да не сте от корпуса по бързо реагиране? :clap::clap::clap: А как ще ми разгадаете схемата на тигърчето ?
Момичета, вие да не сте от корпуса по бързо реагиране? :clap::clap::clap: А как ще ми разгадаете схемата на тигърчето ?
biskvitka_ 8 Юни 2010 #7 Конците са меланж на фирмата Silk n colors и един цвят DMC (938). Панамата е 28 каунт и има половинки кръстчета. Няма разлика в описанията на схемите.
Конците са меланж на фирмата Silk n colors и един цвят DMC (938). Панамата е 28 каунт и има половинки кръстчета. Няма разлика в описанията на схемите.
juliana231 Гобленар 8 Юни 2010 #8 Biskvitka, благодаря. Заподозрях, че конците са меланж,но реших че очите ме лъжат. Сега остава да ги има по магазините. :kissyou:
Biskvitka, благодаря. Заподозрях, че конците са меланж,но реших че очите ме лъжат. Сега остава да ги има по магазините. :kissyou:
biskvitka_ 9 Юни 2010 #9 Няма ги Продават се в някои американски интернет магазини, по 7 долара чилето. Не са особено полулярни, защото цветовата им гама е бедна.
Няма ги Продават се в някои американски интернет магазини, по 7 долара чилето. Не са особено полулярни, защото цветовата им гама е бедна.
did_tag Гобленар Модератор 9 Юни 2010 #10 Защо не пробваш с меланжираните на ДМС, тях ги има навсякъде. Мисля, че 111 ще ти свърши същата работа.
Защо не пробваш с меланжираните на ДМС, тях ги има навсякъде. Мисля, че 111 ще ти свърши същата работа.
C cvetomilka.1 Гобленар 9 Юни 2010 #12 Момичета,наистина сте страхотни!!! Всеки път ме смайвате.Суперлативите са ми недостатъчни,а да изразя възхищението си от вас!
Момичета,наистина сте страхотни!!! Всеки път ме смайвате.Суперлативите са ми недостатъчни,а да изразя възхищението си от вас!