китайска бродерия!

• Началник на темата Началник на темата doris
  • Начална дата Начална дата
Ееееехеееееееее, Дорис благодаря, че го сподели, много се кефих докато гледах, много яко шие китайката.

Ейц, тази е железна. От далеч котето изглежда приказно. И вижте каква концентрация- няма телевизор, няма комп със форум ГОБЛЕНИТЕ и само шеф. Благодаря за забавлението!

:confused:Tия са направо"извънземни" Как бродират без схеми?:confused:

:confused:Tия са направо"извънземни" Как бродират без схеми?:confused:
Нямат нужда от схеми това което шият е очертано на плата.Едно реме в училище ни учиха как става ама кой се е итересувал тогава от подобни неща.:DНаправо се влюбих в картините които правят.

Това си е обикновена цветна бродерия върху очертан мотив.Учиха ,ама кой да внимава:D Изпълняват се различни бодове- пълнеж ,рибена кост, пясъчен бод и доста други, в зависимост от това,което изисква мотива.:loveglasses:Изумителна е сръчността им на тези азиатки.Гледах като омагьосана.:idea:

:confused:Страхотни са! Но колко часа ли издържат в тази неудобна поза- едната ръка отгоре, другата отдолу?!

Толкова са концентрирани, че приличат на роботи :shock: Ние шием повече за удоволствие, а тяхното прилича на задълбочен "научен" труд :confused: Аз лично предпочитам първото :kissyou:

Като гледам, май така си изкарват прехраната.:loveglasses: Работят ,не си играят.:confused:

Е тия ми скриха шапката.Това е огромен труд.ЕВАЛА.Кртините са мн красиви и сякаш ще ти проговорят.Най мн ме узадачи гоблен ли как да го нарека на едно момиче с наведена глава от една страна се вижда лицето а от другата само коса.Как ли става номера на китайката.БРАВО.БРАВО.БРАВО.

Последно редактирано:
Назад