Момичета, имам страхотна новина!

• Началник на темата Началник на темата korali
  • Начална дата Начална дата
Случи ми се най-хубавото, за което една жена може да мечтае :heart:!!!
Ще си имам бебче!
Толкова ми е хубаво, ходя все усмихната и искам да споделя с целия свят :)!
И тъй като ми се случва за първи път - искам да направя нещо специално.
Реших, че ще ушия една икона, която да закача над бъдещото детско креватче. Харесала съм си Казанската Св. Богородица на Солария.

i74.jpg

Вие какво мислите? Добра ли ми е идеята? Признавам си, че тази икона си я харесах на външен вид, затова искам да се допитам до вас и за други икони или въобще за други гоблени.
Ще съм благодарна на всеки, който ми пише. Ще се надявам да ми прикачвате и картинки, т.к. шия сравнително отскоро и малко от известните имена на гоблени са ми познати. :kissyou:

Моля модераторите да преместят темата, ако преценят, че не е за тук /за което се извинявам/.

Последно редактирано:
Мило момиче,това е най прекрасното нещо ,което може да се случи на една жена!Пожелавам ти всичко да мине нормално и да си имаш едно хубаво малко бебче,което със сигурност ще промени живота ти !А колкото за това ,което си намислила то е много хубаво.Иконата е прекрасна и на Солария всички са добри.За това започвай !:kissyou::blueflow:

Последно редактирано:
:hello:Това е мечта на всяка жена.При теб вече се е случило.Желая ти да изкараш една безпроблемна бременност и да си родиш едно хубаво и прекрасно бебче.
За иконата щом те е грабнала от пръв поглед не се колебай и започвай веднага.Иконите на Солария са трудни,но са прекрасни.Нека Светата майка те закриля във всеки момент от живота ти!

Честито!:idea: Щом иконата те е грабнала- не се колебай -започвай. На Солария нещата са великолепни и труднички,но това нека не те спира да осъществиш желанието си.:loveglasses: Успех!:kissyou:

Честито!Лека и безпроблемна бременност! Здраво бебче на финала!:kissyou:

Пожелавам ти най-леката бременност и едно прекрасно детенце. А щом вече си нарекла тази икона за бебето, не се колебай и започвай, за да можеш да я свършиш преди бебо да се появи на бял свят.

ЧЕСТИТО

Това е най-хубавото което може да ти се случи.Уший иконата без колебания.Лека бременност и едно красиво и здраво бебче.:kissyou::kissyou:

Честито;)Пожелавам ти да изкараш една прекрасна бременност и да родиш жива и здрава рожба..

Честито, желая ти безпроблемна бременност и едно сладко бебенце! Щом тази икона те е впечатлила, започвай я без да се колебаеш!:blueflow::blueflow:

Честито!

Мила,
Благословена си!
Сега спокойно и всичко ще е наред.
Желая много щастие и здраве!
:kissyou:
Masha

Много се радвам за тебе,Честито и лека бременност ти желая,А иконата е много хубава и като я ушиеш да я покажеш,

Поздравления...навлизаш в христовата възраст с Божията благословия за първа рожба...Да бъдете благословени ти и бебето в теб...приемай спокойно и нормално всички промени, които ще се случат с теб...радвай се на всички трепети, които тази бременност ще ти донесе...и...ще очакваме да споделиш радостното събитие с нас...:blueflow:...

Когато дъщеря ми съобщи радостната вест,че скоро ще ставам баба за първи път, първата ми мисъл беше да ушия икона на Богородица с младенеца,която да бди над нея и бъдещия живот, която ще вземе със себе си,когато тръгне за щастливото събитие към болницата, и която ще бъде на стената над леглото на внучето ми.

Поздравявам те за радостната новина и за решението да ушиеш икона в тази чест. Желая ти здраве и само хубави неща да ти се случват.:kissyou:

Честито!Подобно на останалите съфорумки, ти желая много лека и безпроблемна бременност и да се радваш на здраво и прекрасно бебче!Започвай смело иконата и да се похвалиш на етапи:kissyou:

:)

честито! пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане!
А иконата е невероятна-започвай я без да му мислиш! Щом те е грабнала- нека е тя!:kissyou::kissyou:

здравей

:clap: ЧЕСТИТА РАДОСТ И ОТ МЕН! Икони много, но щом тази те е грабнала, не му мисли. :idea: Поздрави и всичко добро.:party::rainbow:

:kissyou::kissyou: Честита радост и от мен.Желая ти много лека бременност и едно пухкаво и сладко бебе.Няма по/голяма радост и по/силна любов на света от това,да си имаш рожбичка.Започни и иконата и когато я ушиеш иди да я осветиш в някой манастир,ще ти носи много късмет!!!Бог да Ви закриля!!:kissyou:

Поздравления ! Лека и безпроблемна бременност и леко раждане по-късно.Успех с красивия гоблен,който си избрала за бебето - много е подходящ за случая.

Назад