eli1958 21 Април 2010 #2 pepina_p каза: Нещо за подарък на бебето на наши приятели :loveglasses: Кликнете, за да разширите... Вчера ми каза какво си решила да шиеш,а днеспочти си го преполовилаТова се казва-ГОЛЯМ СРЪЧКО!
pepina_p каза: Нещо за подарък на бебето на наши приятели :loveglasses: Кликнете, за да разширите... Вчера ми каза какво си решила да шиеш,а днеспочти си го преполовилаТова се казва-ГОЛЯМ СРЪЧКО!
did_tag Гобленар Модератор 23 Април 2010 #6 Какъв напредък - та то е готово на 95 %. :clap::clap::clap: Пак казвам, че и затретвам - МАШИНА. Спри се малко, че срам ме хваща от работливки като теб :gipsy:
Какъв напредък - та то е готово на 95 %. :clap::clap::clap: Пак казвам, че и затретвам - МАШИНА. Спри се малко, че срам ме хваща от работливки като теб :gipsy:
eli1958 23 Април 2010 #7 pepina_p каза: И малко напредък...........:loveglasses: Кликнете, за да разширите... Кога ли те изпуснах:scared:?То вече не останало:kissyou:
pepina_p каза: И малко напредък...........:loveglasses: Кликнете, за да разширите... Кога ли те изпуснах:scared:?То вече не останало:kissyou:
pepina_p Гобленар 25 Април 2010 #8 Край.........http://goblenite.org/showthread.php?p=357846&posted=1#post357846