Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
миличка като си му намерила цаката би ли споделила как, че и аз имам същия проблемMarinera каза:Аз си предпочитам добрия стар епилатор или домашна кола маска (ако имам прекалено много косми). Само един проблем имам - с епилатора врастват косъмчета в кожата, но напоследък и на това му намерих цаката.
А между другото LPG не е ли метод за премахване на целулит, а не на косми?
Marinera каза:Аз си предпочитам добрия стар епилатор или домашна кола маска (ако имам прекалено много косми). Само един проблем имам - с епилатора врастват косъмчета в кожата, но напоследък и на това му намерих цаката.
А между другото LPG не е ли метод за премахване на целулит, а не на косми?
sweety къде се намира тази козметичка,защото прекалено ниски ми се виждат цените,да не е било преди време :?:sweety каза:Temenuzhka,защо да е вредна?За пръв път го чувам :? Ако знаеш защо точно е вредна може ли да кажеш,че ако наистина е опасно да спирам,защото и аз ходя и то най-редовно :? Иначе според мен не са скъпи...ето цените на козметичката при която аз ходя:
крака - 8 лв.
триъгълник - 2 лв.
крака + триъгълник - 9 лв.
ръце - 4 лв.
за мъжете:
гърди - 4 лв.
гръб - 4 лв.
sweety каза:Temenuzhka,защо да е вредна?За пръв път го чувам :? Ако знаеш защо точно е вредна може ли да кажеш,че ако наистина е опасно да спирам,защото и аз ходя и то най-редовно :? Иначе според мен не са скъпи...ето цените на козметичката при която аз ходя:
крака - 8 лв.
триъгълник - 2 лв.
крака + триъгълник - 9 лв.
ръце - 4 лв.
мишници - 2 лв.
триъгилник + мишници - 3 лв.
за мъжете:
гърди - 4 лв.
гръб - 4 лв.