margo67 Гобленар 11 Април 2010 #1 Изтеглих си схемата за този гоблен но незнам как се шие на кръстчета или гобленов бод.Ако някой знае, моля да ми помогне [/URL][/IMG] ,
Изтеглих си схемата за този гоблен но незнам как се шие на кръстчета или гобленов бод.Ако някой знае, моля да ми помогне [/URL][/IMG] ,
doris Гобленар 11 Април 2010 #2 Трябва да е кръстчета:greeneye: Поне така пише ... /"името на фирмата"/:kissyou:
SneZhenKa 11 Април 2010 #3 Здравейте! Търся схема на този гобрен, казва се Казанската Св. Богородица. Ако някой я има, ще съм му благодарна ако ми я изпрати Извинявайте, не съм догледала къде пиша. Благодаря puxito Последно редактирано: 12 Април 2010
Здравейте! Търся схема на този гобрен, казва се Казанската Св. Богородица. Ако някой я има, ще съм му благодарна ако ми я изпрати Извинявайте, не съм догледала къде пиша. Благодаря puxito
puxito 11 Април 2010 #4 SneZhenKa каза: Здравейте! Търся схема на този гобрен, казва се Казанската Св. Богородица. Ако някой я има, ще съм му благодарна ако ми я изпрати Кликнете, за да разширите... напиши си емайл адреса за да ти я пратя и друг път пиши в темата за заявки за месеца че да виждат всички какво искаш там е мястото за кой какво търси:kissyou:
SneZhenKa каза: Здравейте! Търся схема на този гобрен, казва се Казанската Св. Богородица. Ако някой я има, ще съм му благодарна ако ми я изпрати Кликнете, за да разширите... напиши си емайл адреса за да ти я пратя и друг път пиши в темата за заявки за месеца че да виждат всички какво искаш там е мястото за кой какво търси:kissyou: