Кюртаж

• Началник на темата Началник на темата ivelina70
  • Начална дата Начална дата
Момичета от варна кажете за д-р Славчев от окръжна болница дали е добър.В вторник 13.04. ще ми правят кюртаж поради обилен цикъл.(абразио)Умирам от срах.Като ми го направят дали всичко ще си дойде по старому,и дали боли мн ще се съвземали бързо.Химоглобина ми е 110.БЛАГОДАРЯ ви мн.:kissyou:

привет

Не се притеснявай , миличка ! Аз също съм минала по този път . Кюртажът го правят с пълна упойка , така че не е болезнен. Дано всичко да мине както трябва - СТИСКАМ ПАЛЦИ!:kissyou:

За Славчев съм чувала само хубави неща, но не го познавам лично, независимо че работя в същата болница. Само спокойно, това е елементарна манипулация, всичко ще мине както трябва.

Благодаря на всички който се отзоваха.Мина всичко по мед и масло.Не ме болеше и се оправих мн бързо.Д-р Славчев наистина си го бива и е мн внимателен препоръчвам ви го.Млад е но си разбира от работата.

Жлезиста хиперплазия на ендометриума

Някой минал ли е през тази болест и как се е оправил.Изписаха ми д-р Славчев да пия оргаметрил и има мн гадни странични ефекти.Ако до 3 месеца не се махнат тези налепи от матката ми ще ходя на операция.Ако има някой който е минал тази операция да кажи как е сега.Благодаря мн:-|

Здрасти, имам приятелка с такава диагноза. При нея се оказа вследсвие на проблем с хормоните - пролактин и прогестерон. Изследвай се първо и тогава се подлагай на операция. Но мисля, че оргаметрила ще окаже влияние на резултатите. Питай и за това.
Успех

Аз съм пила Оргаметрил и много от страничните ефекти се проявиха,Изписаха ми го за кръвоспиращо,защото сложих спирала а много кървях,И на всичко отгоре за нула време напълнях,

За миналата година съм имала цикъл 4пъти,но този проблем продължава от 5г не бях чувала за такова нещо.Миналата година ми пуснаха за щитовидната и излезе че TSH ми е 2,86 и пия еутирокс по 1таб на ден.Страхувам се да на дебелея защото и така си имам доста излишни килограми,а и захарта ми е 6,8, изобщо съм пълна с болести.Дано се отърва без операция.

За съжаление от Оргаметрила е почти сигурно, че ще качиш мъничко килограми./ аз 4 качих/ Ама какво да се прави. Дано да е по-малката злинка. Дори и да се стигне до операция не се плаши - рутинна е. Бързо ще се възстановиш. Но да стискаме палците да не се стигне до там :thumbup:

ivelina70 какви са референтните стойности за TSH защото това 2.78 е нормална стойност в мойта лаборатория нормата е до 5,какви са стойностите на другите хормони ,защото ми се струва ,че нямаш нужда от еутирокс ,правила ли си консултация с ендокринолог ?

И 6.8 не е диабет ако нямаш по високи стойности!Винаги като правиш изследвания искай референтните стойтости на лабораторията!

Глюкоза 4,8ммол/л референтни от 2,8-6,1,TSH 2,83 референтни 0,40-4,0,РУЕ-7,Lee-11,5,Lu-4,9,Mun-0,7,gou-5,9=,hb-108,E-4,2,хол-5,78,Tг-2,57,Hol-1,72,СРП-12 има някой дето не мога да ги разбера какви букви са така като ги виждам така и ги написах знаеш че някой пишат с крака си.Ходих на ендокринолог и тя ми изписа да пия еутирокс.

Назад