Facebook

• Началник на темата Началник на темата Loria
  • Начална дата Начална дата
надявам се че повечето имат, създадох група там, нека се съберем. Групата е Goblenite.org

Оооооо,аз имам профил там.Ще се опитам да вляза,но ако не успея, Diana Dimitrova,Silistra.
Всичко е наред,присъединих се.....

:kissyou:Мацки и аз се присъединих към групичката във Фейсбук.Следя ви с огромен интерес.Благодаря че ви има!!!Много неща научих благодарение на вас!Сърдечни поздрави!!!:kissyou:

:clap:Има вече съществуваща група там и доста колежки вече ще ги откриеш там.Групата се казва Гоблени.:kissyou:

:clap:Има вече съществуваща група там и доста колежки вече ще ги откриеш там.Групата се казва Гоблени.:kissyou:

Ееее, защо не казахте по-рано. Аз погледнах преди време, но нямаше нито еднопознато име и не видях да се споменава гоблените.орг там :(

А момичета, коя от двете групи е нашата? Едната има администратор а другата не.

За какво ще триеш. Няма смисъл, аз исках да зная само коя е точно групата, защото никъде не забелязах името на форума ни :) А и едната е в общи интереси, а другата в забавление и изкуства

:) да не се натрупват, аз затова я кръстих точно като форума за да се съберем и там

А открих я в страници. Аз досега търсих в групи. Да не си посмяла да триеш, вече има 30 почитателя, ще ги разочароваш

Доколкото имам спомен, първата група на почитатели от нашия форум се създаде от teen_f.

Извинявай,ама какво от това?Никой никого не насилва да се записва и регистрира където и да било.
Малко тенденциозно ми звучат посочените от теб статии.:oops:Всеки сам си преценява.Лично аз чрез facebook-а открих приятели и колеги,на които им бях загубила координатите.

Ако не беше ФБ нямаше да видя тази красота
http://www.facebook.com/album.php?aid=53519&id=100000161142868
Всички сме ги виждали,но събрани на едно място и сътворени от една жена....Аз наистина онемях!

Това не е ли ABLE защото има гоблен дето тя го е шила.Малеее направо онемях това е голяма работа

Назад