Давам  аз една графика за рамкиране и щастливо чакам да си я получа.  Но .... научавам че собственичката на фирмата  е направила цветно ксерокопие на гоблена ми и го е дала на нейна позната да си направи по него схема и да го избродира. Една моя приятелка видяла тази снимка и останала като попарена. Понеже имаше избродиран стих - няма съмнение че е моята графика. Никога нямаше да и откажа да и дам схемата, но така ми се видя плагиатство. Вдигнах и един хубав скандал и за компенсация ми направи отстъпка от цената. 
Много ме заболя - познават ме, знаят ми телефона - и зад гърба ми крадат труда ми....
Повече там няма да рамкирам - компенсацията няма да поправи постъпката им.
Магазина е в Асеновград , на новия пазар. Който отива там да има едно наум....

Много ме заболя - познават ме, знаят ми телефона - и зад гърба ми крадат труда ми....
Повече там няма да рамкирам - компенсацията няма да поправи постъпката им.
Магазина е в Асеновград , на новия пазар. Който отива там да има едно наум....

Диде, за  жалост ПРОСТОТИЯТА е Безгранична и НЕЛЕЧИМА и страшно "изморява"! Итези дребни души, сън не заспиват докато не направят някоя долна работа!
 Диде, за  жалост ПРОСТОТИЯТА е Безгранична и НЕЛЕЧИМА и страшно "изморява"! Итези дребни души, сън не заспиват докато не направят някоя долна работа! Така оценяваме КАЧЕСТВОТО и ДОБРИЯ ВКУС!
Така оценяваме КАЧЕСТВОТО и ДОБРИЯ ВКУС! 

..също както и теб... Абсолютно те разбирам....Дадох си графиката на момичето с цветето за рамкиране в Мр Гоблен и ако искате ми вярвайте...мина ми през ум същото...дали няма да я видя в списанието ....ей такива неща ни правят страшно подозрителни...
..също както и теб... Абсолютно те разбирам....Дадох си графиката на момичето с цветето за рамкиране в Мр Гоблен и ако искате ми вярвайте...мина ми през ум същото...дали няма да я видя в списанието ....ей такива неща ни правят страшно подозрителни...