puxito 19 Февруари 2010 #2 браво и добре дошла хубави гоблени имаш но искам да покажеш всичките които си ушила хайде ще чакаме:kissyou::kissyou::kissyou:
браво и добре дошла хубави гоблени имаш но искам да покажеш всичките които си ушила хайде ще чакаме:kissyou::kissyou::kissyou:
margo67 Гобленар 19 Февруари 2010 #3 Добре дошла:flowerlove: хубави гоблени имаш, ще се радваме да видим и други.
irkak 19 Февруари 2010 #4 :hello: Страхотно начало, ще очакваме с нетърпение новите попълнения :clap:
gallity 20 Февруари 2010 #5 :hello: и от мен Сега,когато си сред нас със сигурност ще има да показваш още красоти.Успех!
kati-pati 20 Февруари 2010 #6 Началото е страхотно продължаваи и скоро време ни зарадваи с нови.:clap::clap::kissyou:
BIBETO 21 Февруари 2010 #7 Добре дошла и поздравления за прекрасния начален старт !:clap::clap::clap:
A anichka_7 22 Февруари 2010 #9 ето още малко от скромната ми колекция Надявам се да ви харесат така както и предните ми публикувани гоблени:idea:
ето още малко от скромната ми колекция Надявам се да ви харесат така както и предните ми публикувани гоблени:idea:
A anichka_7 23 Февруари 2010 #12 а ето и останалите ми гоблени Дано и те да ви харесат както останалите които публикувах
puxito 23 Февруари 2010 #17 :clap::clap::clap::kissyou: има ли още защо си крила тези красоти досега и не си ни ги показвала
rascit0 23 Февруари 2010 #18 привет Ани, имаш прекрасни гоблени! Благодаря ти , че ги сподели с нас. Пожелавам ти много свободно време и още ушити гоблени.:clap::kissyou:
привет Ани, имаш прекрасни гоблени! Благодаря ти , че ги сподели с нас. Пожелавам ти много свободно време и още ушити гоблени.:clap::kissyou: