Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
 , затова довършвам бааааавно.
, затова довършвам бааааавно.
 , все едни такива шантави обстоятелства се струпват в живота ми, понякога не шия по половин година, после почна, но след 2 седмици забавям темпото и... по малко, по малко...
, все едни такива шантави обстоятелства се струпват в живота ми, понякога не шия по половин година, после почна, но след 2 седмици забавям темпото и... по малко, по малко...  

Шани,... ...вярно ли виждам че шиеш кръстчета на разграфената панама, аз веднъж пробвах но стана доста ситно ...
Дай малко инфо, дали има нещо което аз пропускам
 Все си викам 'ще пиша това, ще кажа онова...' и накрая все забравям куп неща. От самото начало трябваше да поясня, че този гоблен е проектиран за кръстче върху 14 каунт, само че аз си шия гобленов бод 1:4 :gipsy:
 Все си викам 'ще пиша това, ще кажа онова...' и накрая все забравям куп неща. От самото начало трябваше да поясня, че този гоблен е проектиран за кръстче върху 14 каунт, само че аз си шия гобленов бод 1:4 :gipsy:  . Шия против всякакви правила. Първия си гоблен вместо 1:4 ших с кръстче - тогава беше от некомпетентност. Сега компенсирам. Сигурно от инат. :gipsy: Харесвам си гобленовия бод и това е. Ама и Майкъл Пауъл харесвам ... та реших да ги съчетая
. Шия против всякакви правила. Първия си гоблен вместо 1:4 ших с кръстче - тогава беше от некомпетентност. Сега компенсирам. Сигурно от инат. :gipsy: Харесвам си гобленовия бод и това е. Ама и Майкъл Пауъл харесвам ... та реших да ги съчетая  .
. Mина ми през акъла да загладя тук-таме с 1:1, ама нямах търпение. И за да не стане накрая съвсем 1:гьотере...
  Mина ми през акъла да загладя тук-таме с 1:1, ама нямах търпение. И за да не стане накрая съвсем 1:гьотере...  , реших да си карам 1:4.
, реших да си карам 1:4. Още едно етапче
 Още едно етапче P много ми е неприятен. Не знам защо, но ми се струва тооолкова безличен, че ми е неприятно да го шия и досега все го избягвах, но
P много ми е неприятен. Не знам защо, но ми се струва тооолкова безличен, че ми е неприятно да го шия и досега все го избягвах, но 
Много веселяшко излъчване има този гоблен. И какво му е на кафявото,че не го харесваш?!Да видиш аз какви кафяви шияяяяя!Твоето поне не е много!
 И аз не знам какво не му харесвам
  И аз не знам какво не му харесвам