Въпрос за 'Сиси'

• Началник на темата Началник на темата Shanni
  • Начална дата Начална дата
Здравейте, момичета!
Отдавна съм си набелязала гоблена 'Сиси', но както при повечето известни гоблени, и този има много варианти на различни фирми и... :confused:, понеже се пиша от капризните :lady:, не знам каква комплектовка да си избера!

Моля тези от вас, които са го шили или имат мнение по въпроса, да ми помогнат да се ориентирам!

Предварително благодаря :kissyou:

Здрасти,
аз съм шила Сиси, на милена стил, но беше много одавна, когато все още нямаше нет и фарума. Все пак много си я харесвам. Можеш да я видиш в готовите ми творби, ако ти се търси:D
Успех в избора, но си мисля, че която и фирма да избереш, гобленът ще стане сполучлив.:thumbup:

А ти готова комплектовка ли искаш:confused:Защо не си свалиш оригиналната схема на Вилер и да си го комплектоваш сама:idea:

Първият е на Вилер,вторият е на Милена

Последно редактирано:
Благодаря ви за отговорите, момичета! Благодаря за нагледния материал, RUSINOVA65, наистина, и аз предпочитам Вилер в този случай... а откъде мога да си сваля оригиналната схема? :baby:

най-хубавата според мен е на вилер...... успех в шиенето

Последно редактирано:
Разработката на Голдън Кайт е невероятно красива - такава ефирност лъха от дамата, че направо дъхът ми спира!

Назад