етапите ми за 2010 г.

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
Макар, че напоследък изобщо нямам време за шиене, успявам да бодна по някой ред.

Последно редактирано от модератор:
С голямо желание започнах тази индийка. За схемата благодаря на iliana67. А и аз промених нещичко, та трябва да се получи това. Ето и първото етапче. Чакам ламето да ми пристигне за да получи завършен вид. Шия го на аида 18 с тройна нишка гобленов бод.

Не съм го виждала до сега, много е хубав.
Ще следя етапчетата с интерес........

Мноооооооооого красива е станала количката.:clap:
И аз го започвам след няколко дни.Като видях твоята,засърбяха ме ръцете.:idea:

поздраввявам те за последните ти разкошни творби. Испанката ме накара да я гледам 5 минути. Темата за гоблени с жени ми е любима, а и цветята ти ( количката) не отстъпва. :clap:

Айде и третият лист е ушит. Общо са 16, но няма да слагам всички по отделно, само да видите и с ламето как се получава.

Много интересен гоблен, не съм го срещала преди.А какво е това с което си опънала гоблена?На гергеф ли играе роля?Заинтригува ме, не съм виждала подобно нещо, а изглежда ,че дава вид удобство при шиенето.

Великолепно,:clap:аз също много я харесвам тая индийка.....
Давай смело напред:kissyou:

Много интересен гоблен, не съм го срещала преди.А какво е това с което си опънала гоблена?На гергеф ли играе роля?Заинтригува ме, не съм виждала подобно нещо, а изглежда ,че дава вид удобство при шиенето.

Това е рамка, на която се поставя опъната панамата, да като гергеф един вид, но на мен ми е много по-удобна. За ъжаление в България ги няма, но има достатъчно сайтове, от където може да се купи. Виж в темата за рамки и гергефи.

:confused:Отдавна се чудя на начина ти на шиене и как така режеш листите,че не се получава черта върху панамата.Отзад личи ли?

:confused:Отдавна се чудя на начина ти на шиене и как така режеш листите,че не се получава черта върху панамата.Отзад личи ли?

Специално тук по съвет на рускините шия не с българският гобленов бод, а с полукръстче, отзад ми става на чертички. Лично на мен ми харесва и съм доволна от резултата, и по-малко конец отива.

Ето стигнах до половината, напоследък нямам време за шиене, но все си крада по някоя минутка за почивка.

Прекрасна става! Вижда се и ламенцето!:clap:

Чудесен кът ще си оформиш от красавици!:kissyou:

Постоянно надниквам тук в твоята страничка с надежда да видя следващото етапче от прелестната индийка...какво става с нея?! Хайде показвай!

Не съм зарязала индийката, просто нямам много време, но ето, вече ме гледа. Направих очите и пъстри, изглеждат ми по-естествени, но мога де ги направя и сини ще видим накрая като завърша иопера как ще е.

Назад