Въпрос

veni_3000, трябва да се регистрираш в сайта от тук:
http://www.goblenite.com/index.htm?&act=n_regStep1 ,
след това ще получиш по e-mail линк за активация на твоя профил. След като влезеш в системата на сайта, отиди на "Функции" -> "Добави гоблен".

Да още вчера се регистрирах даже си сложих за проба едно гобленче но за съжаление гобленчето го няма сигурно не сте го одобрили. Има лични галерии и без гоблени , питам защото моята галерия не се вижда кото на другите или гоблените в нея ще си ги гледам сама.

Потребителско име: veni ,
нямате добавен гоблен, който чака одорбение.

Вчера наистина си качих едино гобленче но след около час го нямаше,сега качих друг ако стане тогава ще си кача и другите.

alys, сега виждаш ли ги? Би трябвало всичко да работи...

Защо

А защо някой боблени в моята лична галерия не се виждат а са свити.Ника ми там е AVIA

да

да очно така правих но точно долу не всички снимки се отваряха в голям формат а бяха свити

:? Въпросът ми е следният: под аватарите ни има 5 квадратчета, в които се отбелязва, че участникът е "начинаещ", "напреднал" (с 50 и повечемнения) или "майстор" с над 100 мнения :?: КАКВИ ТИТЛИ И ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ СЕ ПРИСЪЖДАТ С ОСТАНАЛИТЕ 2 КВАДРАТЧЕТА :?:
Питам, защото виждам участници с над 500, дори и с над 700 мнения във форума, а не са поощрени по никакъв начин :!: :!: :!:

veni_3000 каза:
Защо не мога да си направя лична галерия . :(
Аз също не мога да си направя лична галерия.Регестрирана съм много одавна.Добавила съм всичките гоблени,и чакам одобрение вече цял месец.Моля кажете ми каква е причината :!:

въпрос

:? Ето, че ми възникна още един въпрос:как разбирате кой кога има рожден ден :?: :?: :?:

Re: въпрос

rebostobg каза:
:? Ето, че ми възникна още един въпрос:как разбирате кой кога има рожден ден :?: :?: :?:
И аз това се чудя :? Защото един честити рожденния ден и всички "тръгваме " след него, даже някога и със закъснение :(

:D МОМИЧЕТА Аз чаках някой да ми отговори за аватара цяла седмица,
а вие искате веднага отговор.
Надявам се да ви отговорят на всичките въпроси. :wink:

Назад