Татуировките

Какво мислите за татуировките?
Кич или изкуство?
Имате ли татуировка?
Ако не, бихте ли си направили?

От година и малко аз имам тату, за което си мечтах 10години... И миналата година почувствах, че съм достатъчно "пораснала" и се престраших да си направя. Доволна съм и до този момент не съм съжалила, че я имам. Даже така съм свикнала с нея, сякаш цял живот е била на глезена ми... :yes:

Харесвам ги,когато са малки и нежни.Много искам да си направя,но това е единствено нещо,за което съпружеството се налага и не разрешава,не за друго,ами като ми омръзнело,не съм можела да я махна.Та именно той(съпружеството) ми предложи,ако искам да попитам къде се правят временни,за година,две,да ми минел меракът и да мирясам...................... :D :D :D :oops: :oops: :oops: :smokin:

Това за временните татуировки е много добро решение. Мисля, че ги правят във всяко студио, но доколкото знам издържат само 3-4 месеца :(

adski mnogo mi haresvam tatuirovki, makar che za jalost nqmam.ne sum se zahvanala da potarsq profesionalisti inache do sega da imam veche :lady: mai s men chte trqbva da vzema i dashterq mi zashtoto i dvete sme fenki na tezi tvopreniq.za men tova si e izkustvo :yes:

Благодаря! :lady:
И аз едно време си мечтаех за делфинче, защото бях влюбена в едно момче от бой банда, което имаше такава татуировка. :wink:
И доста се чудех къде да си направя тази, като размишлявах кое ще емястото, което няма да се измени много (визирам наедрее) с течение на годините. И реших, че това ще е глезена. :yes:

ООо,това е слабото ми място!Винаги съм искала да си татуирам огромен дракон на гърба,но никога не ми достигна смелост.За сметка на това си направих пирсинг на пъпа,ако искате ще ви го покажа! [:]

Татуировките си ги рисувам с маркер [:]
Иначе имам 7 дупки на ушите ( и пак не чувам и не слушам като ми се говори :+)

lubopitko каза:
Какво мислите за татуировките?
Кич или изкуство?
Имате ли татуировка?
Ако не, бихте ли си направили?

От година и малко аз имам тату, за което си мечтах 10години... И миналата година почувствах, че съм достатъчно "пораснала" и се престраших да си направя. Доволна съм и до този момент не съм съжалила, че я имам. Даже така съм свикнала с нея, сякаш цял живот е била на глезена ми... :yes:

Мисля че има някой хубави и красиви но не съм сигурна че ако си направя ще ми харесва 3-4 месеца и вече ще искам да я махна.Нямам татуировка - ами обмислям варизнта да си сложа или на кръста или на глезена - но незнам - може би няма да си правя.

..

Преди около 6г. си татуирах рамото и си пробих пъпа .На 20г какво ми разбира главата.Сега вече от позицията на майка и на доста по разумен човек смятам ,че ако толкова много искаш да се татуираш ,първо пробвай с временна ,а след това ако ти харесва все още си направи постоянна :!: Замисли се как ще изглеждаш ,ако ти се наложи да се облечеш официално или ежедневно ходиш така облечена . Ужас..

Винаги ми се е струвало интересно това с татуировките. Но да си направя не съм се замисляла... По скоро предпочитам да ги гледам по снимките или върху кожата на познати, но не и върху моята. Знам се каква съм и след време една такава рисунчица ще ми омръзне. Но това съм си аз и моето мнение :)

Re: ..

nikita каза:
Замисли се как ще изглеждаш ,ако ти се наложи да се облечеш официално или ежедневно ходиш така облечена . Ужас..
Напълно съм съгласна с nikita.
Откровенно казано не мога да разбера защо трябва да изтърпиш някаква болка, като после може и да се притесняваш от резултата?!
И аз си имам три дупки на едното ухо, обаче за татуировка не съм готова, а от таззи възраст нататък е просто абсурд :D

Скарлет тя е направена малко по надолу от китката изглежда голяма защото съм показала само нея но иначе не е много голяма дори е доста малка :)

А,аз като я видях,помислих,че е на рамото или под рамото. :oops: Така на снимка ми се вижда доста голяма,но щом е малка,още по-добре.Ако си я направиш да покажеш резултата,аз така и не се пристраших да си направя татуировка. :(

[quote="Скарлет",аз така и не се пристраших да си направя татуировка. :([/quote]
Не съжалявай :!: Просто бъди доволна ,че си имала повече разум от всички нас :(

:cool: и аз си имам тату
само че предвидливо си го направих на място, което лесно може да скрие при официален случай и когато съм на работа :idea:
направила съм си я на гърба, вляво от гръбнака, горе-долу на 10-15см под врата
представлява стилизирано коренче или нещо подобно, не знам всъщност точно какво е, но е симпатично :lady: много фини линии са и няма наслагване на много туш :lady:

Назад