нов магазин в бургас

• Началник на темата Началник на темата 1226
  • Начална дата Начална дата
днес посетих новия магазин на slav до краснодар.много кипро магазинче,а продавачката/slav/ е много любезна.панамата е на добра цена.приятно се изненадах от гоблените на "БЪЛГАРСКИ ГОБЛЕН".До сега не ги бях виждала в нашия град.препоръчвам ви магазина.:clap::clap:

Успех на магазинчето!

Когато се прибера в Бургас (по Коледна най-вероятно) може да го посетя и да се запозная със собственичката му!

Къде точно е това магазинче? Има ли конци ДМС и каква панама предлагат? Има ли готови комплектовки и на кои фирми?

Магазинчето се намира на ''Калоян'' преди маг. Краснодар в една нова кооперация. Има черна панама по 10 лв., има бяла с ламе, тонирана също, има и от новата Аида/ която е разграфена и при пране се изпира разграфеното/, Има много хубави комплектовки, на различни фирми, покривки на РИКО, конци -- ДМЦ, анхор и пъпетс и много други аксесоари. Цените на конците и панамата са добри. :idea:

Последно редактирано:
По последни данни --конци DMC -0,90 ст, конци Анхор -0,85ст, пъпетс -0,40ст.
Панама - бяла с ламе - 27лв, тонирана бежова -29лв, черна -22каунт -10лв, черна 18каунт -10лв и DMC черна 14 каунт - 26лв.
Комплектовки има на фирмите --''Заря'',казанлъшките в кафяви кутии, има и на ''Български гоблен'' на Росица Бакалова, има малки Перминчета и Вервако, възглавнички за фъкане, на Ланарте, очакват се и на Майя.

Благодаря ти за бързия отговор :kissyou:
Когато имам път към центъра , задължително ще се отбия да разгледам :idea:

аз си купих неразграфена панама бяла 16 каунт за 8 лв метъра двойна ширина българска.цената е супер според мен.много ме заинтригуваха и гоблените на ''български гоблен''.не знаех ,че има и възглавнички за фъкане.ще се поинтересувам.един гоблен от 50 цвята slav ми го направи от дмц с пъпетс.цените са описани по-горе на конците.има избор.

Благодаря на всички за хубавите думи за магазина! :kissyou:
1226 и keissi са описали отлично магазина, за което много им благодаря!!! :kissyou:
Ще се радвам да помагам на всички, с каквото мога, нали затова е форума. По принцип може да се поръчват доста неща от различни фирми, стига да ги има в наличност. Понеже съм заета доста с магазина, не се сърдете, ако не отговоря веднага на някого :-|

Чух добри отзиви да конците rosace :confused:
цветовата им гама отговаряла напълно на ДМС, брой цветове и прочие , И наполовина по-евтини , а качеството било добро ...
Някой виждал ли ги е , дали са хубави ? И дали някъде в Бургас продават такива конци ?
http://www.sheherezada.com/ (и натискаш горе листчето където пише "РАБОТА") :)

п.п Намерих къде четох хубави отзиви за rosace :
http://forum.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=64742:coffee:

Последно редактирано:
Да, видях ги в Шехерезада, не са лоши, но засега реших да не зареждам от тях и заложих на Пъпетс. Лично аз ги харесвам, мекички са и добре се получава с тях. Освен това много фирми започнаха комплектовки с тях. Когато имаш време заповядай да ги видиш при мен, ще поговорим по-подробно. :-|
Можеш и спокойно да си поръчаш и в Шехерезада - работят на едро и на дребно.

Момичета, днес се прибирам за няколко дена в Бургас като, освен всичко, ми се иска да ушия някое малко и сладко гобленче за подарък за приятеля ми. Харесала съм си две нещица, едното обаче се шие с малко Крейник (032). Някой от Бургас може ли да ми препоръча къде и дали мога да намеря добър заместител, или да се готвя за другото моделче...

A, да, и все пак, защо питам в тази тема :) Интересува ме работното време на новото магазинче и по-конкретно дали ще работи в събота, или днес да пращам мама на покупки :)

Последно редактирано:
bop_bop_mara, работното време в събота е от 10.00 до 14.00 часа, останалите дни - от 09.30 до 18.00. Неделния ден е за почивка и шиене на гоблени :D
Ще се радвам да се запознаем :kissyou:

:kissyou: Успех с магазина,миличка!
Винаги благородно съм завиждала и съм се радвала на хората,които успешно съчетават хобито(любимите си неща ) и бизнеса...
Желая ти, да ти потръгне ...стискам палци-още веднъж успех!:kissyou:

Да , и аз ги харесвам Пъпетс , и си купувам от тях , тук също са по 40 ст. (аз жевея в "М. Рудник"):kissyou:
просто питах дали някой ги е виждал тези китайските конци да си каже мнението . Инъче май е най добре в ключа с каквато марка конец е дадено , с такъв да се шие :-|
Ще намина някой ден , успех ти желая с магазинчето , дано потръгне като го надушат гобленарките :idea:

аз си купих неразграфена панама бяла 16 каунт за 8 лв метъра двойна ширина българска.

Слав,честито ти откриване на магазина,ще дойда със сигурност да те видя:idea: Интерисува ме дали има бълг.аида бяла 16 и 14 при теб,както е споменала 1226,ако е да отговора,другата седмица ще съм ти на гости:kissyou:

Последно редактирано:
:loveglasses: И аз тази седмица посетих кокетното магазинче на Слав!Хубаво,заредено ,разбира се и с усмивката на Слав!:kissyou:
Вече там ще ходя редовно да си купувам конци...

Аз бях днес в магазинчето и излязох много доволна :) Има от българската едра панама на съвсем нормална цена, за 4те лева, за които си бях купила парче 40х40 см Аида сега си взех половин метър двойна ширина (50х150 см) българска и ще имам сигурно за една година напред. Освен това от конците продаваха и на метър, което ми спести ходенето до още едно място. Цените ми се сториха повече от поносими, обслужването е идеално. Абе изобщо, аз гласувам "за" това магазинче да стане монополист в града ;)

bop_bop_mara бълг.едра казваш,точно такава ми трябва,но на кой каунт отговаря обаче:confused: можеш ли да ми кажеш.

Това, което аз взех е 16 каунт, но мисля, че имаше още 1-2 вида от българската. Затова и казах "едра", а не конкретен размер :) На вид е почти като Аидата, дупчиците са малко по-големки, мисля, че като се изпере ще се свива малко повече от Аида. Имаше и черна, но не помня какъв каунт беше. Отивай без да се притесняваш, няма да си изгубиш времето :)

Назад