Етапи от qni

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Разочаровах се от един кафяв цвят ,който ясно си личи долу в крака и бях го изоставила.Но сега реших да го поправя и довърша.

vania.kaimska,оригинала си е оригинал ...много красива е твоята Джулия.Моята е комплектовка на Милена Стил и това ще е последния техен гоблен ,който шия.Не стига че цветовете са далеч от оригинала,ами и един кафяв се появи в краката и тялото .Наложи се да го замествам,
за да не ми боде очите.Това не стига ами и косата наполовина имаше черно ,а в другата половина приложих лично творчество и очертах сама къдриците .Пълно разочарование....:(
Стига съм се оплаквала ами да ви покажа началото на...

Благодаря за помоща на canko и nimate !
За първи път шия гоблен на Дименшънс.

Последно редактирано:
qni, това за косата на Джулия - ами може да е ходила на прическа преди да поседне в папура.:confused:
Поздравления за Дименшънс - а.Отсега се вижда, че ще стане прекрасен.

Сега надничам в темичката ти,:-| пропуснала съм началото на страхотен гоблен:eek: Браво и за напредъка! :clap::clap:Ще надничам за етапчета! Този Дименшънс много ми харесва, някой ден може да се пробвам и аз да го ушия:confused:

Момичета ето и финалния етап от моя гоблен.
Предварително се извинявам за качеството на снимката,правена е с телефон.

Момичета ето и финалния етап от моя гоблен.
Предварително се извинявам за качеството на снимката,правена е с телефон.

Я кой се е появил,много ми е приятно да те видя,и то направо с готов гоблен:kissyou: Нищо че е с телефон сниман,прекрасен е:clap:

Гоблена е станал прекрасен. Въпреки недобрата снимка се вижда истинската му красота.:)

:clap: :clap: :clap: на теб за изпълнението.

Страхотен е гоблена. Много ме грабна и съм очарована.
Но какво се чудя, та това е Dimensions.

Сега ми е интересно, какво ще започнеш да шиеш?

Поздрави от мен :kissyou:

Благодаря ви момичета!Радвам се ,че ви харесва гоблена.Скоро ще го видите и в рамка.
nimate, следващия който мисля да започна е пак на Дименшънс-Бели рози.
Поздрави на всички!

Да събудя темата,че доста съм я изоставила.Това ли онова ли да шия и най-накрая ето го началото

Назад