pepina_p Гобленар 31 Октомври 2009 #2 Много са хубави!!!:clap: Видах ги на живо :loveglasses: Добре си ги оформила и съм убедена, че ще са добър спомен!!!:clap::kissyou:
Много са хубави!!!:clap: Видах ги на живо :loveglasses: Добре си ги оформила и съм убедена, че ще са добър спомен!!!:clap::kissyou:
kamellia Гобленар 31 Октомври 2009 #3 Мн нежни и красиви!! :clap:Чудесен спомен ще остане от прекрастното събитие! Как изряза толкова добре елипсите, ако не е тайна
Мн нежни и красиви!! :clap:Чудесен спомен ще остане от прекрастното събитие! Как изряза толкова добре елипсите, ако не е тайна
zara_57 31 Октомври 2009 #5 Едната е купена готова от "Мистър Гоблен",а другите ги изряза съпругът ми с макетен нож,защото аз щях със сигурност да ги изкривя
Едната е купена готова от "Мистър Гоблен",а другите ги изряза съпругът ми с макетен нож,защото аз щях със сигурност да ги изкривя
kaktos456 3 Май 2010 #7 браво :idea:поканите са невероятни,чак се замислям дали и аз да не започна да се приготвям с такива красоти-имам двама големи сина:kissyou:
браво :idea:поканите са невероятни,чак се замислям дали и аз да не започна да се приготвям с такива красоти-имам двама големи сина:kissyou: