GK - The Consummation - етапи

Здравейте момичета , започнах един много хубав , но труден гоблен.
Реших да споделя с вас етапчетата ми , защото ще имам нужда от вашата подкрепа . Досега не съм се захващала с такива големи проекти , но картината много ми хареса и реших да приема това предизвикателство.
Ето първото етапче
А това е картината

Много е малко , но съм го шила почти 3 седмици.:(

:clap:Поздравления за избора.Гоблена е прекрасен.Виждала съм снимка и на готов ушит и мога да кажа че резултата е зашеметяващ.Ще следя етапите с интерес.Да показваш по честичко :kissyou:

Много ви благодаря момичета за подкрепата , давате ми голям стимул :kissyou:
Аз етапи ще показвам , обаче става много бавно и затова ще е по-рядко.
leti_73 , аз не съм го виждала ушит , но ти ме окуражи като казваш , че се получава добре. Цветовете ми вървят малко по - тъмни отколкото са на снимката и се бях притеснила малко дали ще се получи.

Много ви благодаря момичета за подкрепата , давате ми голям стимул :kissyou:
Аз етапи ще показвам , обаче става много бавно и затова ще е по-рядко.
leti_73 , аз не съм го виждала ушит , но ти ме окуражи като казваш , че се получава добре. Цветовете ми вървят малко по - тъмни отколкото са на снимката и се бях притеснила малко дали ще се получи.
Ето как изглежда ушит.Гледай снимката и дано ти действа като стимул като знаеш каква красота ще си имаш :kissyou:

Майко мила, ама то това как се шие? Поздравления за куража, иначе ушит изглежда невероятен. Успех!:rainbow:

leti_73 , благодаря ти за снимката , наистина е страхотен. Кой знае и аз кога ще го метна така готов на дивана .:D Ама както е казала rositsa - "всяко нещо , което е започнато , все някога ще бъде завършено"

Добре дошла в групата на ГК. Гобленът ти е прекрасен. :clap::clap:
Виждаш резултата, който е показала leti_73 и можеш да прецениш, че се получава дори по-колоритен и красив от срина на схемата (картинката).
Труден е, ще го шиеш по-дълго време, но ти не се отчайвай, в крайна сметка ще имаш шедьовър. :kissyou:
Ще поглеждам често на страничката ти с нетърпение. Колкото и малко да си ушила - показвай моля.

Благодаря ви момичета :kissyou: , шия всеки ден , но резултата е нищожен , като заприлича на нещо ще покажа пак .

Това беше един от първите гоблени на ГК , който намерих в интернет пространството и толкова го харесах, че даже си купих някои от конците. Но после намерих Шахматистите и ги започнах, но се надявам някъде около 360 - тата ми годишнина / ха- ха - ха / да го ушия.Гоблена е много красив ,поздравявам те и се надявам да останеш все така вдъхновена да шиеш гоблени на ГК.

Привет и от мен!Радвам се ,че почитателите на GK се увеличаваме!Поздравления за избора!:clap:
И аз като ABLE отначало бях хвърлила око на този гоблен,но после си казах,че ще е прекалено голяма лъжица за моята уста и се захванах с нещо не толкова голямо и с не толкова много цветове.
Не се обезкуражавай,че върви бавно и трудно.На моменти си е направо мъка-а-а-а :mad::D.С гоблените на тази фирма е така.Шия моя вече 9 месеца,а съм ушила около 1/4.
Показвай по-честичко,а ние ще те насърчаваме.

Здравейте момичета , аз имам скромен напредък с гоблена и затова показвам

Малко е , но ме беше обхванала коледна вълна и междувременно уших това

Сега вече сериозно се захващам само с чаршафа / мъжът ми така го нарича/

Не се притеснявай ,че стават бавно. ГК са трудни с тези единични бодове и много цветове, но досега не съм видяла лош техен гоблен. И когато го свършиш ще си имаш едно голямо бижу в дома си.:clap::clap::clap:

Бавно но славно са казали старите хора :thumbup: Така 4е давай смело напред. Ще 4акам ново етап4е от тази красота ,а за сложност не искам и да говоря гоблените на тази фирма са си и трудни4ки и трудоемки.Успех:thumbup::thumbup::thumbup:

Едно рамо и от мен :D
Бавно и славно,но затова пък се получава прекрасно дотук.:clap::clap::clap:
И като гледам-май наистина си е чаршаф,с какви размери ще се получи?

Още веднъж много , много ви благодаря :kissyou::kissyou:
muraj , шия го на Аида 16 - бяла , 133 цвята.
уа-уа , размера е 95 / 64 см. Направо не знам къде ще го слагам с тези размери , а у дома само малки стаи.:uhhhh: Ама то грандоманщината е голяма работа.:shy2:
Ама нали моя мъж ми е обещал къща един ден , пък и две дъщери имам , така че ще му се намери място. А и така се запалих по гоблените на GK , че едва ли това ще ми е единственият гоблен на тази фирма / луда работа /.
уа-уа , ако освен едно рамо ми дадеш и още една ръчичка , ще стане много по бързо :D

Последно редактирано:
Хайде да побутна малко темата с ново етапче , като предварително се извинявам за лошата снимка . На живо изглежда значително по-добре.

и за сравнение

Като за гоблен на GK напредъкът ти е добър, а резултатът зашеметяващ! Много добре си подбрала панамата аида 16, така плътността на кръстчетата е отлична :clap::clap:

Наистина се получава страхотно.:clap:
С какви размери ще се получи,като го гледам,ще е доста-а-а голям:D
И поздравления за упорството и търпението :kissyou:

Благодаря на всички за милите думи :kissyou:
Вашата подкрепа означава много за мен. :-|

Назад