На борба с целулита и стриите!

Единственият успешен метод за отърваване от целулита и стриите е ходенето пеша, фитнеса, и много вода разбира се.
Все пак - вижте нашите майки - колко от тях имат целулит или стрии или и двете. /а и не бива и да забравяме, че някога в училищата имаше и физическо, и отбори по футбол, волейбол, баскетбол и т.н. - явно е имало смисъл от тях, а сега децата бягат само от час или от отговорност ;) /
Всичко е в движението..... Така че повече движение, момичета! /И лично аз не вярвам, че всички тези козметични продукти имат някакъв ефект, по-скоро си играят със суетността на жените, които харчат луди пари, за да изглеждат добре, а всъщност ни трябва само един степер или посещения във фитнеса, и ходене пеша./

Мили колежки, всичко в от глупавата храна дето я ядем и гадния стрес дето живеем: токсини + стрес = целулити мазнотии стрии и какви ли още не глупости.
трябва да си променим начина на живот - аз засега не съм хукнала на там ама малко по малко надявам се :)
ей тука има една госпожа http://www.bodyrock.tv/ и в този сайт много се надъхва човек. Каката натоварва много и хората първоначално се плашат
второто нещо йога / таз кака по горе ползва доста неща от йогата/ в ютубето аз признавам 3 ма учителя за сега обаче единия приказва на индийски със скапан дублаж на английски Баба Рамдев и той е по скоро един такъв за лечение е повече , другият е всеизвестния Бахарат Такур bharatthakuryoga тва му е акаунта в Youtube - той обяснява упражненията тооочно как трябва да са и тази кака sadie nardini ютубе:sadienardini от нея съм най доволна от йогите щото дава последователност от упражнения но единствените дето не искат пари са БОДИРокерите :) виж по горе И дават разни съвети за хранене които хич не са сложни

така че постоянство му е цаката

Една приятелка ми препоръча антицелулитния гел на Билка, каза, че наистина й е намалил целулита, сега и аз го ползвам и много се надявам да има ефект.
А мислите ли, че масажорите помагат?

аз намерих начина :)

Здравейте момичета, влязох и аз да споделя опита си с борбата с целулита. След раждането на втория ми син, беше нещо ужасно, хормонален дисбаланс :? По съвсем други причини започнах да се храня по Зоната и като страничен ефект получих и този подарък. Пиенето на много вода, както са споделили другите момичета, малко разходки и този хранителен режим и воала :mrgreen: всичко това го описах и в сайта си, на начала споделяне на опит :-)

аз се оправих с натицелулитния гел и серум на кройтерхоф и с много вода и спорт само с мазане не става :)

Аз се справих с много дренаж и масаж. Използвах вендуза + гел + олио и резултатите са магични, но не трябва да се спира, че всичко се връща, където си е било.

Назад