Бяла панама на Аида 14ct

Здравейте можете ли да ми кажете от къде мога да си купя бяла панама на аида 14 но цял метър?Може и да не е български сайт. И да забравих да кажа по интернет защото аз съм от малък град и тука няма нищо:(

Здравейте можете ли да ми кажете от къде мога да си купя бяла панама на аида 14 но цял метър?Може и да не е български сайт. И да забравих да кажа по интернет защото аз съм от малък град и тука няма нищо:(

Аида ли искаш.Защото в някои градове има и българска,приблизително 14 каунт.Иначе метъра на бялата аида е около 25 лева,в зависимост от магазина.Аз мога да ти купя и изпратя,ако искаш.

Да определено там цената е супер, ако наистина като си поръчаш е толкова.Благодаря много за отговорите в най-скоро вереме ще си поръчам!

Аз вече си поръчах от Аксиома и съм страшно доволна от невероятно бърата доставка - буквално за 24 ч я доставиха. Страхотни са! А и панамата не е лоша!:clap:

да и аз си закупих панама и даже ми я изпратиха безплато защото цената била по-ниска но още не били променили това в сайта си!
Супер са! Изпратиха ми я светкавично :clap: казаха ми че предлагат и черна панама, но и това още не са добвили в сайта си!

доколкото разбрах цената е 14,50 за метър нали?ако е така е супер цена ,защото онзи ден си купих 14ct много по-малко парче синкава и струва 9лв,а бялата беше 8. поръчалите вече могат ли да ме осветлят колко струва доставката и точно как става.а тази,която е 150см ширина по-груба ли е?

аз като си купувах беше 14.50лв на метър, но ми казаха че имали намаление което не е отразено т.е по-малко от 14.50лв.Но ти като си поръчваш и като влезев сайта нали пише колко е? А и те ще ти изпратят писмо и ще видиш колко струва!:confused:

да и аз си закупих панама и даже ми я изпратиха безплато защото цената била по-ниска но още не били променили това в сайта си!
Супер са! Изпратиха ми я светкавично :clap: казаха ми че предлагат и черна панама, но и това още не са добвили в сайта си!
Какъв каунт е черната панама?

Днес си купих българска бяла панама,защото само такава от белите имаше,Та въпроса ми е може ли да се шие кръстат бод на нея и ако може с колко нишки,Сравних я с разграфената и дупчиците са на еднакво разстояние,И ако шия кръстат бод трябва ли да прескачам дупчица или не,Надявам се да ме ориентирате ,Благодаря ви

Да, може да се шие кръстче. Дали ще шиеш във всяка дупка или през дупка, зависи от размера, който искаш да се палучи готовия гоблен. Във всяка дупка се шие с 1 нишка, а през дупка - може и с две, може и с три нишки. Най-добре е да направиш проба и да видиш как ще ти хареса повече. Успех с начинанието.

Аз също съм си поръчвала от аксиома. Плащаш като получиш пратката и безплатно за доставката Метър на 1.50 ,14.50 лв- Много бързо стана.

Назад