SNEJI_BEE -ЕТАПЧЕТА

• Началник на темата Началник на темата sneji_bee
  • Начална дата Начална дата
И да отговоря на всички: шия го 1:1,на обикновена панама за гоблени ,цветовете са 33 на брой, сьчетан е с DMC конци най трудно се шие дьрвото,но аз вече почти го попривьрших.В близките няколко дни няма да имам време да шия,но кьм края на другата седмица пак ще покажа нещичко от него!....еее,усетихте ли , че си поставих задача?:D

следващо етапче

за един месец-мальк напредьк....:D колко скромно!,казват хората по малко,но постоянно, т.е.,да не забравям,че имам да шия :crazy: :D

В предният етап чашката не беше ушита и като че ли гоблена ми беше с изваден зьб :gipsy: :D ... ноооо , ето вече запьлнено .

Страхотно се получава.:clap:Още повече взе да ми харесва.
С колко цвята е това чудо?

ВОДЕНИЦАТА

ОТ ДВЕ ГОДИНИ СЬМ ЗАПОЧНАЛА ,,ВОДЕНИЦАТА '' НА БУШЕ ЗА МЬЖА МИ И ВСЕ ПОЧВАМ НЕЩО ДРУГО----- МНОГО ИСКАМ ДА ГО ЗАВЬРША ,НО НЕЗНАМ,ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯ?РЕДОМ И ЗАДАЧИТЕ И ГОБЛЕНА Е ТРУДНО,НО НАЛИ СТЕ ВИЕ ......:kissyou:
ЕТО ДО КЬДЕ СЬМ СТИГНАЛА:

Последно редактирано:
снежи ходиш ли на работа -ако не ходиш мисля че ако си поставиш за цел ще го свършиш и по рано от май месец много хубав става давай смело:flowerlove:

Ооооо :thumbup:Знам че ще се справиш! Щом е за любим човек.....няма начин.Спирай Натюрморта(макар че нямам търпение да го видя довършен) и се залавяй. това е прекрасен гоблен,но съм чувала че не е лесен.И аз съм го замислила но май ще е в плановете ми за 2010г. :DДавай Снеже,ще те побутваме щом трябва.:kissyou:

снежи, щом го шиеш едно към едно-няма начин да не стане.:thumbup:ти можеш, а и желанието да зарадваш човека до теб е достатъчен стимул:thumbup::yes::heart:

ОТДАВНА НЕ СЬМ ПОКАЗВАЛА НАТЮРМОРТА,НО ОБЕЩАВАМ,ЧЕ В БЛИЗКИТЕ ДНИ ЩЕ КАЧА СНИМКА ЗА ДА ВИДИТЕ ДО КЬДЕ СЬМ СТИГНАЛА.НО СЕГА ИМАМ ЕДНА МОЛБА ЗА ПОДКРЕПА:
ОТ ДВЕ ГОДИНИ СЬМ ЗАПОЧНАЛА ,,ВОДЕНИЦАТА '' НА БУШЕ ЗА МЬЖА МИ И ВСЕ ПОЧВАМ НЕЩО ДРУГО----- НО НА 2 МАЙ ИМА РОЖДЕН ДЕН /крьгла годишнина/ и МНОГО ИСКАМ ДА ГО ЗАВЬРША ДО ТОГАВА,НО НЕЗНАМ,ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯ?РЕДОМ И ЗАДАЧИТЕ И ГОБЛЕНА Е ТРУДНО,НО НАЛИ СТЕ ВИЕ ......:kissyou:
ЕТО ДО КЬДЕ СЬМ СТИГНАЛА:

:clap: Давай, Снежи!!!! Ще стане ! Ти си борбена дама! :flowerlove:

:kissyou:ФАКТА,ЧЕ ГО ПОКАЗВАШ И ИМАШ ЖЕЛАНИЕТО Е ДОСТАТЪЧЕН СТИМУЛ ЗА ДА ГО СВЪРШИШ!:thumbup:А И НИЕ ЩЕ ТИ ПОМАГАМЕ ТИ САМО ПОКАЗВАЙ !:yes:НЯКЪДЕ ЧЕТОХ "НЯМА НАЧИН,ДА НЯМА НАЧИН",ТАКА ЧЕ ЗАПОЧВАЙ И УТРЕ ПОКАЖИ ЕТАПЧЕ И НАКРАЯ :cookies::wine:

ДА,МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И АКО ОТСЬСТВАМ ОТ ТУК-ОЗНАЧАВА,ЧЕ ШИЯ,САМО ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЩЕ ПОКАЗВАМ :idea:

Хайде шии плевенчани се славите с голимия си инат и работливост/знам го от опит мъжа ми е от там/така че ще се справиш.Ще те провевяраме отвреме на време и като стоиш по малко пред компа:D определено гоблена е завършен преди май.Успех ще стискаме палци.

Аз съм влюбена в натюрморта ти, но щом е за добра кауза - няма начин, гледай да зарадваш мъжлето! :D Ако ти трябва подкрепа под формата на бесни скандиращи гобленарки - само кажи и идваме да скандираме под прозорците ти ... :D:D:D Майтапа настрана, ти си сръчна и ги умееш тия работи, така че не се съмнявам , че ще успееш! :kissyou:

Назад