Малко,но с любов

• Началник на темата Началник на темата Mynki
  • Начална дата Начална дата
Реших и аз да покажа моите гоблени.Ето това е първия ми гоблен,ушит преди 20 години и събираше прах в една кутия.Скоро ще е в рамка.:idea:

След дълго прекъсване,миналата година ме посети Музата на гоблените,и ето това е резултата.Уших тези кончета за мой скъп човек.За съжаление нямям снимка на гоблена,а вече е много надалеч.

Открих този чудесен форум и вече няма спиране.Ето едно гобленче от форума.Направих му фон,защото имах само разграфена панама.

Опит с мъниста.

Това Ланарте ми е подарък от nikoll за Великден.Ших го с голямо желание.

И последното ми творение.Много харесвам Vervaco.За подарък на сина ми е.

За сега това е моята скромна колекция.Живот и здраве,ще се увеличава.

Тази малка богородичка уших за моята колежка,която утре има рожден ден.
Започнах я малко резервирано,но мисля,че стана хубава.

Органайзър

Ето какво си измайсторих.След много корекции,се получи мисля много добре.:greeneye:

Последно редактирано:
Тази молитва я ших за миналата Коледа за подарък.И тъй като мъжът в семейството е дърводелец,гоблена от мен,а рамката оставих за него.:D

Между двете панами има изолация за ламинат:D.Тя е тънка и мека.Само не трябва да се глади,защото аз опитах да подлепя с двойна лепенка вече всичко като беше готово,и се стопи изолацията :(,и разшивах и сложих друго парче,но го залепих с Ц200.

Ето и моя първи "гоблен" за тази година.Това мъниче ме измъчи.Започнах го с голямо желание,а ми отне почти месец.:(

Ето едно книгоразделителче,което направих за подарък.Много нежно стана,дано се хареса на новия му притежател.:idea:

Хайде да си сложа лилиумите при готовите.Дано мога скоро и в рамка да ги сложа.

Назад